Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Σε Δύο Διαγωνισμούς του ΔΕΔΔΗΕ Επιθυμεί να Συμμετάσχει η Ελληνικά Καλώδια

Την πρόθεσή της να συμμετάσχει είτε η ίδια αυτοτελώς είτε ως μέλος κοινοπραξίας σε δύο δημόσιους διαγωνισμούς της εταιρείας "Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ)" ανακοινώνει η Ελληνικά Καλώδια.


Στην ανακοίνωση, συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι η εταιρεία προτίθεται να συμμετάσχει:

- Στον διαγωνισμό με αριθμό 502309 κατά την ημερομηνία της 3/2/2014 ή σε οποιαδήποτε μεταγενέστερη ημερομηνία αυτός τελικά διεξαχθεί.

- Στον διαγωνισμό με αριθμό ΔΔ-202 κατά την ημερομηνία της 21/1/2014 ή σε οποιαδήποτε μεταγενέστερη ημερομηνία αυτός τελικά διεξαχθεί.

Περαιτέρω, ανακοινώνεται από την Εταιρεία ότι οι ανώνυμες εταιρείες – μέτοχοι της, που οφείλουν σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 82/1996 να έχουν ονομαστικοποιήσει τις μετοχές τους μέχρι φυσικού προσώπου, οφείλουν να της παράσχουν εμπροθέσμως πλήρη στοιχεία για τον μέχρι φυσικού προσώπου προσδιορισμό των μετοχών τους κατά την έννοια του άρθρου 3 παρ. 1 του ως άνω Π.Δ., σε περίπτωση δε μη συμμόρφωσης τους με την εν λόγω υποχρέωση τους στερούνται των δικαιωμάτων παραστάσεως και ψήφου στη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας, καθώς και των κάθε είδους περιουσιακών δικαιωμάτων που απορρέουν από τη μετοχική ιδιότητα.

Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου