Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Εκκίνηση στην Έκθεση PV System Expo για τη Neon Energy Ιαπωνίας

Στην έκθεση PV SYSTEM EXPO, που πραγματοποιήθηκε στις 26 με 28 Φεβρουαρίου 2014 στο Tokyo Big Sight στην Ιαπωνία, έγινε το επίσημο λανσάρισμα της Neon Energy Ιαπωνίας.

Στη φετινή έκθεση PV SYSTEM EXPO, η Neon Energy Ιαπωνίας συστήθηκε επίσημα στην Ιαπωνική αγορά. Η ομάδα της Neon Energy δέχτηκε με μεγάλη χαρά των πλήθος επισκεπτών που ενδιαφέρθηκαν να ενημερωθούν για την στρατηγική της εταιρείας στην Ιαπωνία, τις υπηρεσίες της και τα οικονομικά οφέλη που προκύπτουν από αυτή. Παρουσιάστηκε η στρατηγική συνεργασία της ΝΕΟΝ ΕΝΕRGY με την GUTMANN SOLAR (Γερμανικά φωτοβολταϊκά πλαίσια) και τη VIGOR Aluminium Systems (βάσεις στήριξης φωτοβολταϊκών συστημάτων) καθώς και τα πλεονεκτήματα μίας τέτοιας συνεργασίας. Κάθε εταιρεία φέρει μοναδικά προνόμια στην ομάδα ώστε να προσφέρουν στους πελάτες υπηρεσίες ολιστικής προσέγγισης από την οργάνωση των έργων, τον εξοπλισμό έως και τη χρηματοδότηση.

Οι επισκέπτες της έκθεσης ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και έφτασαν τους 67.371. Οι εκθέτες ήταν από 30 χώρες και αποτελούνταν από 1.592 εταιρίες του χώρου των φωτοβολταϊκών συστημάτων. Το περίπτερο της Neon Energy είχε μεγάλη επιτυχία και φιλοξένησε επισκέπτες από όλον τον κόσμο. Η Neon Energy Ιαπωνίας είναι πολύ αισιόδοξη και έτοιμη να επιταχύνει την ανάπτυξη και αναγνωρισιμότητά της στην ιαπωνική αγορά.
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου