Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Ελινόιλ: Αναβαθμίζει τη Διαχείριση Καρτών Στόλου


Η ελίν (ΕΛΙΝΟΙΛ) αναβάθμισε το σύστημα διαχείρισης καρτών στόλου της Printec (Watch4FMS) σε OnLine, προκειμένου να επιτύχει βέλτιστη διαχείριση του στόλου των οχημάτων των πελατών της, βελτιώνοντας παράλληλα την αποτελεσματικότητά του συστήματος.
Συγκεκριμένα, η Printec A.E. ανέλαβε να αναβαθμίσει την ήδη υπάρχουσα λύση διαχείρισης καρτών στόλου, η οποία είχε υλοποιηθεί εδώ και τέσσερα χρόνια, έτσι ώστε να είναι εφικτή η online διασύνδεση των συστημάτων, επιτρέποντας τη βέλτιστη διαχείριση πρατηρίων και τερματικών καρτών, την άμεση έγκριση και εκκαθάριση συναλλαγών, καθώς και οι εξ αποστάσεως αναβαθμίσεις του SW των τερματικών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, παρά το γεγονός ότι το σύστημα λειτουργούσε με επιτυχία για αρκετά χρόνια, η ανανέωση κρίθηκε απαραίτητη καθώς έπρεπε να αντιμετωπιστεί πιο αποτελεσματικά η αυξημένη χρήση καρτών από τους πελάτες της ελίν, ως αποτέλεσμα της τρέχουσας κατάστασης στην ελληνική αγορά.
Η συγκεκριμένη λύση παρέχει μεγαλύτερη διαλειτουργικότητα, ανεξαρτησία από πλατφόρμες και πρωτόκολλα επικοινωνίας, προσφέροντας τη δυνατότητα OnLine διασύνδεσης με το κεντρικό σύστημα εγκρίσεων, άμεσο μπλοκάρισμα και ξεμπλοκάρισμα πελατών και καρτών, δυνατότητα OnLine παραμετροποίησης της κάρτας αλλά και επέκταση χρήσης της μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης.
«Ανταποκρινόμενη άμεσα στις ανάγκες των πελατών της, η ελίν, μέσω του νέου αναβαθμισμένου συστήματος θα μπορεί πλέον να παρέχει ένα μοναδικό και ευέλικτο εργαλείο διαχείρισης καυσίμων με νέες, εύχρηστες υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία, και ταυτόχρονα αναβαθμίζοντας την εμπειρία του πελάτη στα πρατήριά της», δήλωσε o Γιάννης Νινιός, αναπληρωτής Εμπορικός Διευθυντής της ΕΛΙΝΟΙΛ.
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η ελίν προχώρησε στην αναβάθμιση του συστήματος σε online, εκμεταλλευόμενη την τεχνολογική υπεροχή και την βελτιωμένη λειτουργικότητα που της παρέχει η λύση, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα την εμπιστοσύνη της ελίν προς την Printec», δήλωσε ο Γιώργος Κυριακόπουλος, Γενικός Διευθυντής Ελλάδος και Κύπρου της Printec.

Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου