Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Sunlight: Διάκριση στο Sales Excellence Awardrs


Το βραβείο "Αύξησης Εξαγωγών" στην ενότητα "Απόδοση Πωλήσεων και Πωλητών" απέσπασε η Sunlight, συμφερόντων του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού, στα βραβεία "Sales Excellence Awards 2013", επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά το υψηλό επίπεδο ποιότητας και καινοτομίας των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, η εταιρεία με έδρα την Ελλάδα και επίκεντρο το βιομηχανικό συγκρότημά της στο Νέο Όλβιο Ξάνθης,έχει στρέψει επιτυχώς το βλέμμα της στο εξωτερικό και δραστηριοποιείται εδώ και τρείς δεκαετίες στη διεθνή αγορά αποθήκευσης και διάθεσης ενέργειας ,εξάγοντας το 98% των παραγόμενων προϊόντων της και αξιοποιώντας τη δυναμική της σε ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον.


Ο κοςΚωνσταντίνος Μεταξάς, Διευθυντής Βιομηχανικών Πωλήσεων, που παρέλαβε το βραβείο για τη Sunlight δήλωσε σχετικά:

"Η σημερινή διάκριση μας τιμά ιδιαιτέρως, καθώς πρόκειται για την αναγνώριση των προσπαθειών όλων των ανθρώπων της Sunlightγια την άρτια εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας. Παράλληλα, η βράβευση αυτή, αποτελεί κίνητρο ώστε να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και να επιδιώξουμε νέες υψηλότερες διακρίσεις".

Το βραβείο απονεμήθηκε στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής των Sales Excellence Awards 2013, τα οποία διοργανώθηκαν από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και την Boussias Communications, με στόχο να παρουσιαστούν και να βραβευθούν οι καλύτερες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους.  

Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου