Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Δημόσια Διαβούλευση της ΡΑΕ για το Νέο Σχέδιο Πρότυπης Σύμβασης Δέσμευσης Μελλοντικής Δυναμικότητας (ARCA) Φυσικού Αερίου


Σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. 1097/2011 απόφασης της ΡΑΕ, με την οποία υπέδειξε στο Δ.Ε.Σ.Φ.Α. σχέδιο Πρότυπης Σύμβασης Δέσμευσης Μελλοντικής Δυναμικότητας με το περιεχόμενο που περιλαμβάνεται στο συνημμένο στην απόφαση κείμενο, η ΡΑΕ θέτει σε δημόσια διαβούλευση σχέδιο ARCA το οποίο υπέβαλε ο Δ.Ε.Σ.Φ.Α. Α.Ε. στην Αρχή προς έγκριση.
Το κείμενο είναι διαθέσιμο στη σχετική ιστοσελίδα σε τελική μορφή και με εντοπισμένες τις αλλαγές σε σχέση με το κείμενο που συνέστησε η ΡΑΕ στο ΔΕΣΦΑ Α.Ε. με την ανωτέρω Απόφασή της 1097/2011.
Η διαβούλευση θα διαρκέσει έως και την  Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τις απόψεις τους στη ΡΑΕ με ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση gasconsultation@rae.gr ή εγγράφως, με κοινοποίηση στο ΔΕΣΦΑ Α.Ε. εφόσον το επιθυμούν.
Η ΡΑΕ θα δημοσιοποιήσει κατάλογο των συμμετεχόντων στη διαβούλευση, με εξαίρεση την περίπτωση κατά την οποία ο αποστολέας αιτείται τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων του. Επίσης, θα δημοσιοποιήσει, με την επιφύλαξη των διατάξεων της παρ. 3 του άρθρου 5 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (ν. 2690/1999, ΦΕΚ Α΄ 45), το περιεχόμενο των επιστολών που υποβλήθηκαν, χωρίς αντιστοίχιση με τον κατάλογο συμμετεχόντων.
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου