Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Επιτυχής η Έκθεση «Θάλασσα & Σπόρ - Υγραεριοκίνηση & Ενέργεια»


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκθεση «Θάλασσα & Σπόρ - Υγραεριοκίνηση & Ενέργεια» στην προβλήτα των Ν. Μουδανιών το Σαββατοκύριακο 11-12 Αυγούστου 2012., τα εγκαίνια της οποίας έκανε ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θόδωρος Καράογλου. 
Η έκθεση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Σε μία ειδική διαμόρφωση της προβλήτας των Ν. Μουδανιών, συμμετείχαν 75 επιχειρήσεις του νομού Χαλκιδικής αλλά και της Θεσσαλονίκης, οι οποίες έμεινα ευχαριστημένες τόσο από την όλη διοργάνωση όσο και από τον κόσμο που επισκέφτηκε την έκθεση.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Γεώργιος Γκιλής, αλλά και ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, τόνισαν στους λόγους τους, τη σπουδαιότητα των εκθέσεων αυτών που έχουν ως σκοπό την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, καθώς και την προσπάθεια που καταβάλουν τα Επιμελητήρια, ώστε να βοηθήσουν τα μέλη τους να αναδείξουν τα πλεονεκτήματα των προϊόντων τους και να προβούν σε νέες συνεργασίες.
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου