Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Επενδύσεις και Άνοιγμα στην Τουρκία από την Ελληνική Photovoltaic Energy Systems


Άνοιγμα στην αγορά της Τουρκίας, από την ελληνική Photovoltaic Energy Systems, η οποία ετοιμάζει ήδη τις σχετικές επενδύσεις, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ευάγγελος Καλεντερίδης, στέλεχος της εταιρείας, στα τουρκικά ΜΜΕ.

Η PES θα επενδύσει συγκεκριμένα σε νέα έργα στην περιοχή της Αδριανούπολης. «Ψάχναμε εδώ και καιρό για κάποια τοποθεσία να επενδύσουμε και καταλήξαμε στην περιοχή Κεσσάνη επειδή είναι μια οργανωμένη βιομηχανική ζώνη», ανέφερε  ο κ. Καλεντερίδης. «Η εταιρεία σκοπεύει να επενδύσει στην Θράκη αρχικά και εν συνεχεία να επεκταθεί στην υπόλοιπη χώρα», πρόσθεσε.
Επίσης, ο κ. Καλεντερίδης τόνισε ότι η PES θα συνεχίσει να παράγει στην Κομοτηνή, ενώ μελλοντικά  στοχεύει να επεκτείνει την παραγωγή της στην Κεσσάνη.
"Η ελληνική εταιρεία θα δραστηριοποιηθεί ως μέλος του τοπικού εμπορικού επιμελητηρίου", όπως δήλωσε από την πλευρά του, ο πρόεδρός του, Μουσταφά Χελβασιόγλου. «Καλωσορίζουμε τους ξένους και εγχώριους επενδυτές στην περιοχή μας και χαιρόμαστε που έχουμε μια ελληνική εταιρεία στην Κεσσάνη», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι η ελπίδα του είναι να αυξηθούν ανάλογες επενδύσεις και νέα έργα στην περιοχή.

Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου