Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Σε Πτωτική Τροχιά οι Τιμές του Πετρελαίου - Προς τα 47 Δολάρια Υποχωρεί το Μπρεντ


Σε πτωτική τροχιά, για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα, κινούνται οι τιμές του πετρελαίου, καθώς η προσφορά συνεχίζεται να αυξάνεται.
Σήμερα, το Μπρεντ, στο συμβόλαιο Δεκεμβρίου, υποχωρεί κατά 38 σεντς στα 47,16 δολάρια το βαρέλι, ενώ χθες έκλεισε τη συνεδρίαση με απώλειες 45 σεντς ή 1% περίπου
Το αμερικανικό αργό (WTI), σημειώνει πτώση 51 σεντς στα 43,47 δολάρια. Την Δευτέρα, έκλεισε χαμηλότερα κατά 62 σεντς ή 1,4%. 
Σημειώνεται πως το WTI, έπειτα από την πτώση των τελευταίων συνεδριάσεων, βρίσκεται κάτω από το τεχνικό σημείο στήριξης.
Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που έχει το Reuters στη διάθεση του, τα αποθέματα στις ΗΠΑ, την περασμένη εβδομάδα, αυξήθηκαν, κατά μέσο όρο, κατά 3 εκατομμύρια σε 479,6 εκατ. βαρέλια. Τα στοιχεία για τα αποθέματα θα δημοσιοποιηθούν επισήμως αργότερα αυτή την εβδομάδα.
Εκτός απ' αυτά τα στοιχεία, στο επίκεντρο της προσοχής των επενδυτών είναι η διήμερη συνεδρίαση της αμερικανικής κεντρικής τράπεζας (Fed), που ξεκινά αργότερα σήμερα, καθώς ο στόχος που θα θέσει η κινεζική κυβέρνηση για το ρυθμό ανάπτυξης το 2016.

Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου