Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Νέος επικεφαλής Ερευνών για την Energean Oil & Gas ο Andrew Grosse


Καθήκοντα επικεφαλής του ερευνητικού τμήματος της Energean Oil & Gas ανέλαβε σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας ο κ. Andrew Grosse, ο οποίος θα συμμετάσχει επίσης και στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Ο κ. Grosse είναι γεωφυσικός στον τομέα του πετρελαίου (Petroleum Geoscientist), και έχει 30ετή εμπειρία στη βιομηχανία πετρελαίου, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει Διευθυντής στην Sterling Energy, στην οποία ασχολήθηκε κυρίως με την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.
Πριν τη Sterling διετέλεσε Διευθυντής Διεθνών Ερευνών στην British-Borneo με αντικείμενο τον Κόλπο του Μεξικού, τη Βόρειο Αφρική και την Ασία. Ο κ. Grosse ξεκίνησε την καριέρα του με την Gulf Oil στον Καναδά, ενώ έχει επίσης εργαστεί με την BP Exploration και την Ultramar Exploration.
Ο κ. Μαθιός Ρήγας, Διευθύνων Σύμβουλος της Energean δήλωσε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Andrew Grosse στο Διοικητικό Συμβούλιο. Η Energean Oil & Gas έχει ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο στην Ελλάδα και την Αίγυπτο και το να έχουμε τον Andrew επικεφαλής της ομάδας ερευνών, θα μας επιτρέψει αναμφίβολα να αξιοποιήσουμε πλήρως το δυναμικό μας».
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου