Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Βασίλης Μηλιώνης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Hellas Power



Από τον περασμένο Ιούλιο η Hellas Power (πρώην Aegean Power), προχωρά αυτόνομα και δυναμικά στην μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία της στον τομέα προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικού ρεύματος, μετά την αποχώρηση του Ομίλου Μελισσανίδη από το μετοχικό κεφάλαιο, και υπό την ικανή ηγεσία του ιδρυτή της και Διευθύνοντα Συμβούλου της, κ. Βασίλη Μηλιώνη. Πλαισιούμενος από μία επίλεκτη ομάδα στελεχών σε τεχνικό και διοικητικό επίπεδο, ο Βασίλης Μηλιώνης αναπτύσσει ραγδαία την εταιρεία, η οποία εκπροσωπεί πλέον το 4,0% της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος στη Ελλάδα και το 13,5% του εισαγόμενου και εξαγόμενου ηλεκτρικού ρεύματος.

Η Hellas Power κατέχει σήμερα μία ηγετική θέση στην ελληνική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας. Μία θέση που την κατέκτησε με την τεχνογνωσία του εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού της. Το γεγονός αυτό της επιτρέπει να προσφέρει στους Καταναλωτές ολοκληρωμένες, ποιοτικές και ανταγωνιστικές λύσεις, ενώ η Hellas Power έχει καταφέρει να μειώσει σημαντικά το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος των Επιχειρήσεων που την επέλεξαν ως Προμηθευτή τους. Στο πλαίσιο αυτό προσφέρει στον Έλληνα Επιχειρηματία τη δυνατότητα να μετατρέψει ένα ανελαστικό κόστος, όπως αυτό του ρεύματος, σε προϋπολογίσιμο, συμβάλλοντας στη μείωση των λειτουργικών του εξόδων.

Επιπλέον, η Hellas Power καλύπτει τις ανάγκες σε ηλεκτρικό ρεύμα και σε Οικιακούς Πελάτες-Νοικοκυριά, προσφέροντάς τους προϊόντα, που μπορούν να καλύψουν τις διαφοροποιημένες τους ανάγκες.

Ποιος είναι ο Βασίλης Μηλιώνης

Ο Βασίλης Μηλιώνης γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Σπούδασε Business Administration στο City University του Λονδίνου, ενώ κατέχει MSc in Energy, Trade and Finance από το Cass Business School του Λονδίνου.

Εργάστηκε στην Clarksons London, Oil and Gas Trading Department από τον Σεπτέμβριο του 2005 έως τον Οκτώβριο του 2006, καθώς επίσης και στην Teletrans Group of Companies ως Managing Director από τον Νοέμβριο του 2006 έως τον Δεκέμβριο του 2007.

Στις αρχές του 2008 ίδρυσε την Aegean Power της οποίας υπήρξε Διευθύνων Σύμβουλος. Η εταιρεία μετονομάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2011 σε Hellas Power και είναι η μεγαλύτερη ελληνική ιδιωτική εταιρεία προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικού ρεύματος.

Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου