Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Οκτώ Νέα Πρατήρια στο Δίκτυο της REVOIL


Οκτώ νέα πρατήρια υγρών καυσίμων εντάχθηκαν στο δίκτυο της Ελληνικής Εταιρείας πετρελαιοειδών Revoil που συνεχίζει σταθερά την αναπτυξιακή της πορεία. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το 1ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Παραλίμνη Γιαννιτσών στο νομό Πέλλας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Καρακίτσου Δημήτριου.
Το 2ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Τσοτύλι στο νομό Κοζάνης και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Χεκιμίδη Βασίλεου.
Το 3ο πρατήριο βρίσκεται στην οδό Αγίου Φανουρίου 77 στο Ίλιον στο νομό Αττικής και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση Κελαϊδής Αν. και Σία ΟΕ.
Το 4ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Χέρσο στο νομό Κιλκίς και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Αγαπίδη Λάζαρου.
Το 5ο πρατήριο βρίσκεται στην οδό Δημ. Καραολή 201 στην περιοχή Εύοσμος στο νομό Θεσσαλονίκης και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της κας Μελετλίδου Αναστασίας.
Το 6ο πρατήριο βρίσκεται στην οδό 25ης Μαρτίου 25 στην περιοχή Αντίκυρα στο νομό Βοιωτίας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Βιέννα Βασίλειου.
Το 7ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Τυριά στο νομό Πρεβέζης και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Ηλία Θεόδωρου.
Το 8ο πρατήριο βρίσκεται στο 5ο χλμ Κομοτηνής – Ξάνθης στην Κομοτηνή στο νομό Ροδόπης και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Πολυμέρη Αναστάσιου.
Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως η Revoil πρώτη πανελλαδικά, ενέταξε από την 1η Φεβρουαρίου 2008, στο πρόγραμμα συνεργασίας που διατηρεί από τις αρχές του 2005 με το Ε. Μ. Πολυτεχνείο στο δίκτυο πρατηρίων με τα σήματά της και τους ποσοτικούς ελέγχους.
Οι Ποσοτικοί Έλεγχοι, στο σύνολο του δικτύου πρατηρίων με τα σήματα Revoil, διενεργούνται με την εγκεκριμένη μονάδα μέτρησης βάσει της Ελληνικής Νομοθεσίας, με τη λήψη δείγματος από την αντλία και με τη μέθοδο της λιτρομέτρησης. Επίσης οι οδηγοί προμηθεύονται τα λιπαντικά revolution, υψηλής απόδοσης που ικανοποιούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτων καθώς και τα παγκοσμίου φήμης λιπαντικά MOBIL. Όλες οι διαδικασίες παραγωγής, αποθήκευσης και διανομής λιπαντικών είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9001:2000.
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου