Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Η Climaveneta Αθλοθέτης του Ορεινού Αγώνα Δρόμου «Μονοπάτι Παρνασσού 2014» με Μήνυμα: Σεβασμός στο Περιβάλλον

Αθλοθέτης του Ορεινού αγώνα δρόμου “Μονοπάτι Παρνασσού 2014” θα είναι αυτή τη χρονιά η εταιρεία Climaveneta – Αντλίες Θερμότητας – Νο. 1 κατασκευαστής στην Ευρώπη.

Ο αγώνας Μονοπάτι Παρνασσού 2014 είναι ημι-μαραθώνιος αγώνας βουνού απόστασης 24,2 χιλιομέτρων σε μονοπάτια και δασικούς δρόμους του Παρνασσού, κινείται σε περιβάλλον ευαίσθητο στην ανθρώπινη παρέμβαση και, οι οργανωτές και οι αθλητές λειτουργούν με τέτοιο τρόπο, ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η επίδραση του αγώνα στο φυσικό περιβάλλον. Και φέτος, θα πραγματοποιηθεί αγώνας 10,9 χιλιομέτρων καθώς και αγώνας παίδων για παιδιά από Α΄ Δημοτικού έως και Γ΄ Γυμνασίου, στους δρόμους της Αμφίκλειας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 26 Απριλίου (ο παιδικός) και την Κυριακή 27 Απριλίου 2014, με έναρξη στην Αμφίκλεια και τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Α.Σ. Διόνυσος Αμφίκλειας.


Η Climaveneta, η εταιρεία που προσφέρει τον πλέον οικονομικό και οικολογικό τρόπο θέρμανσης, ψύξης, αποδεικνύει για ακόμα μία φορά την ευαισθησία της σε θέματα που αγγίζουν την επαφή του ανθρώπου με τη φύση και αθλοθετεί τον αγώνα.
Όπως δήλωσε ο κ. Αν. Δεληγιώργης, Διευθύνων Σύμβουλος της Δέλτα Τεχνική Α.Ε. & Αποκλειστικός εισαγωγέας των αντλιών θερμότητας Climaveneta στην Ελλάδα: “Ανάμεσα στα στοιχεία που κάνουν αυτού του τύπου τους αγώνες ξεχωριστούς, συγκαταλέγονται αξίες και μηνύματα, όπως η δύναμη της ανθρώπινης θέλησης, η οικολογία, η διατήρηση της φυσικής ομορφιάς και η φιλοξενία σε προορισμούς μοναδικής ομορφιάς. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο ταιριαστός αθλοθέτης από την εταιρεία Climaveneta, η οποία προσφέρει τον πλέον οικολογικό τρόπο διατήρησης θερμοκρασίας και άνεσης σε εκατοντάδες σπίτια και κτίρια, με αντλίες θερμότητας, σε όλο τον κόσμο και όλο το χρόνο”.
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου