Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Συνάντηση Μηταράκη με την Αντιπρόεδρο Βουλγαρίας για Ενεργειακά Θέματα

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης, συναντήθηκε σήμερα στη Σόφια της Βουλγαρίας με την αρμόδια για την οικονομική ανάπτυξη Αντιπρόεδρο της Βουλγαρικής κυβέρνησης κ. Ντανιέλα Μπόμπεβα, η οποία ασκεί για το 2014 την Προεδρία του Συμβουλίου των Διοικητών της Τράπεζας Εμπορίου και Ανάπτυξης του Εύξεινου Πόντου (BSTDB).
Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Μηταράκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η συνάντηση μου με την κ. Μπόμπεβα πραγματοποιήθηκε ενόψει της συνεδρίασης του Συμβουλίου των Διοικητών της Τράπεζας τον ερχόμενο Ιούνιο και συζητήσαμε για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί η Τράπεζα να συμβάλει πιο ουσιαστικά και πιο αποφασιστικά στην χρηματοδότηση Ελληνικών επιχειρήσεων.
Όπως είναι γνωστό η χώρα μας έχει ενισχύσει σημαντικά την Τράπεζα Εμπορίου και Ανάπτυξης του Εύξεινου Πόντου και ευελπιστεί στην οικοδόμηση μιας πιο ενεργής σχέσης μεταξύ της Ελλάδας και της Τράπεζας. Τέλος, συζητήσαμε με την Αντιπρόεδρο της Βουλγαρικής κυβέρνησης θέματα διμερούς οικονομικής συνεργασίας με ιδιαίτερη έμφαση στις επενδύσεις στον χώρο της ενέργειας».
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου