Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Με Δελτία η Διανομή της Βενζίνης σε Περιοχές της Νέας Υόρκης

Με έκτακτη συνέντευξη τύπου χθες, ο δήμαρχος Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ επέβαλε στους αυτοκινητιστές μια μορφή 'δελτίου' για την αγορά της βενζίνης.

Ο αξιωματούχος απέδωσε το μέτρο αυτό στην παρατηρούμενη έλλειψη καυσίμων --μετά το προ 10ημέρου καταστρεπτικό πέρασμα από τη μεγαλούπολη του Σάντι.

Επίσης, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο πρώτος πολίτης της Νέας Υόρκης αναφέρθηκε στον σαφώς μειωμένο στην περιοχή της μεγαλούπολης αριθμό πρατηρίων βενζίνης, τα οποία συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους. Η μεταφορά "επαρκών ποσοτήτων βενζίνης, απ τα διυλιστήρια προς Νέα Υόρκη, έχει δυσχερανθεί", επισήμανε συγχρόνως ο ίδιος.

--Ανάλογα με την πινακίδα της κυκλοφορίας του οχήματός τους, οι οδηγοί θα αγοράζουν βενζίνη ορισμένες μόνον ημέρες, εξήγησε για το νέο σύστημα πώλησης της βενζίνης ο κ. Μπλούμπεργκ, χωρίς πάντως να ορίσει τη διάρκεια εφαρμογής του.

' Ομως : τα ασθενοφόρα, τα ταξί και τα λεωφορεία εξαιρούνται του μέτρου της πώλησης της βενζίνης με... το δελτίο, είπε τέλος ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης.

Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου