Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Συμμετοχή της Neon Energy στην Έκθεση ENERGY PHOTOVOLTAIC


Η Neon Energy συμμετείχε στην 7η Διεθνή έκθεση « ENERGY PHOTOVOLTAIC – Φωτοβολταϊκά Συστήματα & Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας», η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντροMetropolitan στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος από την 1 έως και τις 4 Νοεμβρίου 2012.

Στη φετινή έκθεση « ENERGY PHOTOVOLTAIC – Φωτοβολταϊκά Συστήματα & Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας» η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος από την 1 έως και τις 4 Νοεμβρίου 2012, η Neon Energy ανακοίνωσε τις επιπλέον διεθνείς αγορές στις οποίες έχει παρουσία, τα πιο πρόσφατα έργα της και τις νέες φωτοβολταϊκές λύσεις που προσφέρει για την ανάπτυξή έργων με ελάχιστη ιδία συμμετοχή, τα οποία έργα αποφέρουν υψηλές αποδόσεις.



Η Neon Energy είχε την τιμή να συναντηθεί και να συζητήσει με τον Υφυπουργό της Ανάπτυξης κύριο Αθανάσιο Σκορδά και τον Πρόεδρο της ΕΒΕΑ (Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) κύριο Κωνσταντίνο Μίχαλο στο περίπτερό της.

Τα κύρια σημεία έλξης στη φετινή έκθεση ήταν τα εξής:
- Η Neon Energy ανακοίνωσε την δραστηριοποίησή της εκτός Ελλάδας με τα έργα που διαθέτει στην Γερμανία, Ουκρανία, Ρουμανία και Κύπρο μέσα από τις υπηρεσίες business & project development.
- Η Neon Energy ενημέρωσε ότι σήμερα έχει συνολικά 390 Φωτοβολταϊκά Πάρκα τα οποία έχουν υλοποιηθεί ή είναι σε εξέλιξη.
- Η Neon Energy έδωσε έμφαση στις νέες φωτοβολταϊκές λύσεις της, οι οποίες εξαρτώνται από συγκεκριμένους όρους, και είναι οι εξής:
o Λύση 1: Με 150.000€ η Neon Energy δίνει την ευκαιρία σε επενδυτές να αποκτήσουν Φωτοβολταϊκό Πάρκο ισχύος 100 kWp αδειοδοτημένο και έτοιμο προς κατασκευή, αποφέροντας 22% μέσο όρο ετήσιας απόδοσης χρημάτων, καθαρά μετά φόρων.
o Λύση 2: Με 25% ίδια κεφάλαια, η Neon Energy κατασκευάζει Φωτοβολταϊκό Πάρκο ισχύος 100 kWp σε ήδη αδειοδοτημένο αγροτεμάχιο πελατών της και το υπόλοιπο 75% δίνεται με πίστωση από τη Neon Energy.
o Λύση 3: Με 50.000€ η Neon Energy δίνει την ευκαιρία σε υποψήφιους επενδυτές να συμμετέχουν σε Φωτοβολταϊκό Πάρκο με το πρόγραμμα ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΑΡΚΑ και με απόδοση χρημάτων καθαρά μετά φόρων 19% όπως εξαρτάται από τους συγκεκριμένους οικονομικούς και τεχνικούς παράγοντες του εκάστοτε έργου (για παράδειγμα, μια συμμετοχή των 50.000€ μπορεί να αποφέρει έσοδα 10.365€ ετησίως, κέρδη μετά φόρων).
o Λύση 4: Με 5.000€ η Neon Energy κατασκευάζει ένα Οικιακό Φωτοβολταϊκό Σύστημα και χρηματοδοτεί το υπόλοιπο ποσό. Σήμερα οι οικιακές φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις συνεχίζουν να αποφέρουν υψηλές αποδόσεις (18% με τη Neon Energy).
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου