Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Συστήματα Βάσεων Στήριξης Φωτοβολταϊκών από την Europa Profil Αλουμίνιο A.B.E.

Η Europa Profil Αλουμίνιο A.B.E. στην προσπάθεια της για συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη των προϊόντων της, παρουσιάζει μια νέα κατηγορία προϊόντων Europa Sun – Συστήματα Βάσεων Στήριξης Φωτοβολταϊκών. Στόχος είναι να καλυφθούν όλες οι περιπτώσεις εγκαταστάσεων Φ/Β μέσω σταθερών και μεταβλητών βάσεων αλουμινίου, με γνώμονα την αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες και την εύκολη τοποθέτηση.

Τα φωτοβολταικά συστήματα Europa Sun έχουν πιστοποιηθεί από την TUV HELLAS member of TUV NORD Group, με βάση τους Ευροκώδικες 1 και 9 και με τον Ελληνικό Αντισεισμικό Κανόνα 2000 (όπως συμπληρώθηκε το 2003). Περιλαμβάνουν δε, τις παρακάτω επιλογές.
  • Europa Sun 100: Σταθερή βάση Μονού Πασσάλου. Αποτελεί οικονομική και αξιόπιστη πρόταση κατάλληλη για φωτοβολταϊκά πάρκα με εδαφολογικές ανωμαλίες.
  • Europa Sun 200: Σταθερή βάση διπλού Πασσάλου. Ευέλικτη βάση κατάλληλη για φωτοβολταϊκά πάρκα με εδαφολογικές ανωμαλίες.
  • Europa Sun 300: Σταθερή βάση σε οπλισμένο σκυρόδεμα. Σταθερότητα και υψηλό προσδόκιμο ζωής, σύντομός χρόνος τοποθέτησης, προτεινόμενη για μεγάλα πάρκα.
  • Europa Sun 350: Ρυθμιζόμενη βάση σε οπλισμένο σκυρόδεμα. Επιτυγχάνεται βέλτιστη απόδοση της φωτοβολταϊκής εγκατάστασης μέσω της ρύθμισης της γωνίας κλίσης των πανέλ.
  • Europa Sun 400: Βάση στήριξης βιομηχανικής στέγης. Σύντομος χρόνος τοποθέτησης και προσαρμογή σε διάφορους τύπους βιομηχανικών στεγών.
  • Europa Sun 500: Βάση στήριξης ταράτσας. Εύκολη και γρήγορη συναρμολόγηση με λίγα εξαρτήματα.
  • Europa Sun 600: Βάση στήριξης κεραμοσκεπής. Δυνατότητα εγκατάστασης σε διάφορους τύπους κεραμιδιών.
Η Europa Profil Αλουμίνιο A.B.E. διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα μελετών επανδρωμένo με έμπειρα στελέχη έτοιμα να παρέχουν πληροφορίες για τα συστήματα στήριξης και συμβουλές εφαρμογών σε κάθε εγκαταστάτη φ/β έργων (epc constructor), με στόχο τη βέλτιστη χωροθέτηση και απόδοση της εγκατάστασης.


Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου