Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

ASHRAE: Στις 12 Νοεμβρίου το 5o Διεθνές Συνέδριο 'Energy in Buildings και το 1o Διεθνές Συνέδριο Energy in Transportation'

Το Ελληνικό Παράρτημα της ASHRAE διοργανώνει το 5ο Διεθνές Συνέδριο Energy in Buildings και το 1ο Διεθνές Συνέδριο Energy in Transportation το Σάββατο 12 Νοεμβρίου  στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς στην Αθήνα.

ΕΓΓΡΑΦΗ για τα Συνέδρια: Η Δήλωση Συμμετοχής γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στην διεύθυνση  ashrae.gr/REGISTRATION/

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής αλλά απαιτείται εγγραφή. Περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο εγγραφής στο βίντεο στην ιστοσελίδα πατώντας το κουμπί Free. Σχετικές ερωτήσεις μπορείτε να κάνετε αποστέλνοντας μήνυμα στο  webmaster@ashrae.gr.

Κεντρικός ομιλητής των συνεδρίων θα είναι ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης καθώς και προσκεκλημένοι ομιλητές από την Ιταλία, Σερβία, Σουηδία, Αίγυπτο, Γερμανία κλπ.

Συνολικά θα παρουσιαστούν περισσότερες από 36 επιστημονικές εργασίες, περισσότεροι από 18 προσκεκλημένοι ομιλητές και ένα διαδραστικό εργαστήριο με θέμα «Measurement and Verification of Energy Savings Projects» σε τέσσερις παράλληλες συνεδρίες.

ΕΓΓΡΑΦΗ για το Εργαστήριο: Οι θέσεις στο εργαστήριο είναι περιορισμένες στους 30 συμμετέχοντες, και όποιος θέλει να το παρακολουθήσει πρέπει να το δηλώσει επιπρόσθετα στέλνοντας μήνυμα στο  EinB2016@ashrae.gr. Το εργαστήριο είναι δίωρης διάρκειας και θα παρασχεθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Για συνεχή ενημέρωση και πληροφορίες σχετικά με τους ομιλητές και τις ομιλίες επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες των συνεδρίων  ashrae.gr/einb2016.php ashrae.gr/eint2016.php.

Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα.
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου