Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Εργαστήρι για την Οικοδόμηση του Ενεργειακού Τομέα στην Κύπρο

Εργαστήρι με θέμα «Οικοδόμηση του ενεργειακού τομέα: Εστιάζοντας στην Εκπαίδευση» συνδιοργανώνεται από την Βρετανική Υπάτη Αρμοστεία, την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου και το Βρετανικό Συμβούλιο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, επιφανείς ομιλητές θα μοιραστούν εμπειρίες και ιδέες με τους συμμετέχοντες. Επίσης, θα ενημερώσουν πάνω στην βρετανική εμπειρία και γνώση στην ανάπτυξη του τομέα πετρελαιοειδών και υδρογονανθράκων και για την αναγκαία υποστηρικτική δουλειά που γίνεται σε άλλους τομείς.


Πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων, που θα αντλήσουν από την βρετανική εμπειρία στη Βόρειο Θάλασσα με επίκεντρο τον τομέα της Εκπαίδευσης. Στόχος να αναδειχθεί η ανάγκη για στενή συνεργασία των τομέων της Παιδείας και της Βιομηχανίας στην επίτευξη αποτελεσμάτων και αντιμετώπισης των τεχνολογικών προκλήσεων καθώς και της παροχής κατάρτισης και τεχνογνωσίας στον ενεργειακό τομέα.

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου στις 09:00π.μ. στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, κτήριο "Αναστάσιος Γ. Λεβέντης".
Οι προσκεκλημένοι ομιλητές είναι οι εξής: Καθηγητής Dorrik Stow και Δρ. Andy Gardiner, Institute of Petroleum Engineering at Heriot-Watt, Δρ. Χαράλαμπος Έλληνας, Κρατική Εταιρεία Υδρογονανθράκων Κύπρου, Καθηγητής Πάνος Παπαναστασίου, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Alan Riseborough, Northumbria University, Razwan Arshad, Pespen International Limited, Χριστιάνα Καραπατάκη, Schlumberger Technology Corporation και άλλοι.

Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου