Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Συμμετοχή της Krannich Solar στην Διεθνή έκθεση Solarex Istanbul


Η Krannich Solar, Γερμανική εταιρεία με εξειδίκευση και εμπειρία 18 ετών στην χονδρική προμήθεια φωτοβολταϊκού εξοπλισμού, θα συμμετέχει στην 6η διεθνή έκθεση Solarex Istanbul, η οποία θα διεξαχθεί στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Istanbul Expo Center, από 11 έως 13 Απριλίου 2013.
Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της Krannich Solar θα έχει την ευκαιρία να υποδεχτεί τους επαγγελματίες επισκέπτες στο Hall 9, Stand D7, για να τους ενημερώσει σχετικά με τη νέα πλούσια γκάμα προϊόντων της εταιρείας, για το πρόγραμμα των 5 σημείων, όπως και για τις τελευταίες εξελίξεις της διεθνούς αγοράς ηλιακής ενέργειας.

Ο αγώνας για την προώθηση της ενεργειακής επανάστασης γίνεται ολοένα και δυσκολότερος δεδομένου των εμποδίων που παρουσιάζονται στον κλάδο της ηλιακής ενέργειας. Η Krannich Solar κόντρα σε αυτές τις συνθήκες, συνεχίζει να βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες υποστήριξης που παρέχει στους επαγγελματίες εγκαταστάτες. Η Krannich Solar συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων προμηθευτών φωτοβολταϊκών συστημάτων σε παγκόσμια κλίμακα και προσφέρει ένα πρόγραμμα 5 σημείων το οποίο συμβάλλει στην βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησης των πελατών της:
1. ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ
Η Krannich Solar παρέχει σε κάθε πελάτη έναν εξειδικευμένο σύμβουλο πωλήσεων, ο οποίος αναλαμβάνει την αποκλειστική εξυπηρέτησή του για όλα τα ζητήματα που τον αφορούν.
2. ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ
Στην Krannich Solar κύριο μέλημα αποτελεί η έγκαιρη και ασφαλής παράδοση των προϊόντων στον προορισμό τους, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα παράδοσης που ορίζεται από τον πελάτη.
3. ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗΣ ΓΚΑΜΑΣ
Η Krannich Solar προμηθεύει το δίκτυο διανομής της με μία πλούσια γκάμα προϊόντων, συνοδευόμενη από όλες τις εγγυήσεις των μεγαλύτερων οίκων κατασκευής φωτοβολταϊκού εξοπλισμού, πάντοτε σε άκρως ανταγωνιστικά κοστολόγια.
4. ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Τα προϊόντα που προμηθεύονται από την Krannich Solar εξετάζονται σχολαστικά στα μηχανικά και τα ηλεκτρικά του μέρη ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει την δυνατότητα διάθεσης των αποδοτικότερων εμπορευμάτων.
5. ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Η Krannich Solar προσπαθώντας να καλύψει όλο το εύρος των αναγκών των πελατών της, διαθέτει διαρκώς κάποιο απόθεμα ασφαλείας στις αποθήκες της, για την άμεση ανταπόκριση σε οποιαδήποτε ζήτηση.
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου