Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Μεσσαρίτης Ανανεώσιμες: Νέα Συμφωνία για Συντήρηση Φωτοβολταϊκού 2 MW στα Τρίκαλα

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της στη λειτουργία και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών (O&M), η εταιρία "Μεσσαρίτης Ανανεώσιμες" συμβασιοποίησε ένα ακόμη μεγάλο έργο, της εταιρίας “KPM Energy A.E.” , ισχύος 2ΜW στη Χρυσαυγή Τρικάλων.

Ο κύριος Ιωάννης Μεσσαρίτης, ιδιοκτήτης της εταιρείας, δήλωσε σχετικά:
“Η ανάθεση αυτή έφερε ένα επιπλέον σημαντικό έργο στη Μεσσαρίτης Ανανεώσιμες, που έρχεται να προστεθεί στην ευρεία λίστα των έργων που συντηρούμε σε όλη την Ελλάδα και ξεπερνούν συνολικά σε ισχύ τα 12MW. Πρόκειται για μια συνεργασία, στρατηγικής σημασίας και αξίας για την εταιρία, που θα συνεχίσει την πορεία της με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και τη συνέπεια που την έχει χαρακτηρίσει μέχρι σήμερα, σε κάθε έργο που αναλαμβάνει.”
Ο εκπρόσωπός της KPM Energy A.E., κύριος Δημήτριος Μαδεντζής, δήλωσε:
“Η απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία της επένδυσής μας, απαιτεί την επιλογή στρατηγικών συνεργατών, ικανών να ανταπεξέλθουν στις ποικίλες και ιδιότυπες ανάγκες ενός φωτοβολταϊκού σταθμού. Θεωρούμε ότι η Μεσσαρίτης Ανανεώσιμες θα αποτελέσει τον καλύτερο δυνατό συνεργάτη που, με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του, θα προσδώσει προστιθέμενη αξία στην επένδυσή μας”.
Η εταιρία "Μεσσαρίτης Ανανεώσιμες " αποτελεί μέρος του ομίλου εταιριών ΜΕΣΣΑΡΙΤΗΣ, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955. Είναι ένας από τους βασικότερους και παλαιότερους προμηθευτές ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Μέσης και Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ Α.Ε., καθώς και άλλων πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει πιστοποιηθεί με ISO9001:2008 από τους Lloyd's για τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών, καθώς και για τη διεξαγωγή δοκιμών σύμφωνα με το πρότυπο EN62446:2009.
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου