Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ημερίδα Τεχνικής Ενημέρωσης από τη Siemens και την Ηλεκτροευβοϊκή Α.Ε.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Τεχνικής Ενημέρωσης που διοργάνωσαν από κοινού η Siemens και η Ηλεκτροευβοϊκή Α.Ε. στη Χαλκίδα. Πάνω από 100 επαγγελματίες τεχνικοί, ηλεκτρολόγοι και μηχανολόγοι παρακολούθησαν την εκδήλωση, στην οποία παρουσιάστηκαν οι καινοτόμες λύσεις και τα κορυφαία προϊόντα των Τομέων Βιομηχανίας και Υποδομών & Αστικών Κέντρων της Siemens.

Στο επίκεντρο των παρουσιάσεων και των συζητήσεων που ακολούθησαν, βρέθηκαν τα προϊόντα θέρμανσης, ψύξης και κτιριακών αυτοματισμών, βιομηχανικού υλικού κλασσικού και ηλεκτρονικού αυτοματισμού, όπως επίσης και τα προϊόντα χαμηλής τάσης και εσωτερικών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Οι επαγγελματίες είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα προϊόντα, να ενημερωθούν σε βάθος και να ανταλλάξουν χρήσιμες απόψεις μεταξύ τους, με την εκδήλωση να αποσπά θετικά σχόλια από όλους τους συμμετέχοντες.

Με έδρα την Εύβοια, η Ηλεκτροευβοϊκή Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου ηλεκτρολογικού υλικού και ειδών θέρμανσης. Μετά από 37 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, η εταιρεία έχει καταφέρει να εδραιωθεί στο χώρο και να κατακτήσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού τόσο στην Εύβοια, όσο και σε άλλες περιοχές.
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου