Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Sunlight ΑΒΕΕ: Φωτοβολταϊκά Έργα Ισχύος 3 MWp


Ιδιώτες επενδυτές επέλεξαν -και στο πρώτο τετράμηνο του 2012- τη Συστήματα Sunlight ΑΒΕΕ για το σχεδιασμό,την υλοποίηση και την υποστήριξη των φωτοβολταϊκών τους έργων, συνολικής ισχύος 3 MWp, με βασικό γνώμονα την εμπειρία και την αξιοπιστία της εταιρείας και στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Τα εν λόγω έργα αφορούν διασυνδεδεμένα φωτοβολταϊκά πάρκα μεσαίας και μεγάλης κλίμακας –από 100 kWp έως και 1,5 MWp σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, της Πελοποννήσου και της Αττικής, καθώς και σειρά αυτόνομων υβριδικών Φ/Β συστημάτων και λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας, μέσω του διαρκώς αναπτυσσόμενου πανελλαδικού δικτύου συνεργατών της.

Η SUNLIGHT αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία στην εγχώρια αγορά Συστημάτων Πράσινης Ενέργειας, έχοντας δυναμική ενασχόληση από το 1998 και έχοντας υλοποιήσειτο πρώτο διασυνδεμένο πάρκο στην Ελλάδα το 2000, στην περιοχή της Κρήτης.

Στο πλαίσιο αυτό αξιοποιεί τη διεθνή εμπειρία, τηντεχνογνωσία και τις στρατηγικές συνεργασίες της, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, μέσω εξοπλισμού υψηλής ποιότητας και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας.

Η άρτια κατασκευή και η αδιάλειπτη λειτουργία των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων που αναλαμβάνει, διασφαλίζουν την υψηλή απόδοση των έργων και μεγιστοποιούν την απόδοσή τους για τους επενδυτές.
Σημειώνεται ότι στο «βιογραφικό» της SUNLIGHT συμπεριλαμβάνεται μεγάλος αριθμός αυτόνομων και διασυνδεδεμένων φωτοβολταϊκών συστημάτων, στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, με συνολική εγκατεστημένη ισχύ μεγαλύτερη των 10ΜWp.
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου