Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Συλλογικό Μηνύμα προς τον Πρωθυπουργό Ετοιμάζει η Πρωτοβουλία «Μας Αφορά» για τα Φωτοβολταϊκά


Η πρωτοβουλία «Μας Αφορά» του κλάδου των φωτοβολταϊκών συνεχίζει την δημόσια εκστρατεία της για ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, αλλά και πίεση προς την πολιτική ηγεσία σε ότι έχει σχέση με τα προβλήματα του κλάδου.
Στα πλαίσια αυτά, το «Μας Αφορά» καλεί τους πολίτες να υπογράψουν ένα κοινό μήνυμα προς τον πρωθυπουργό, ενώ 1.500 άνθρωποι το έχουν πράξει ήδη.

Ακολουθεί το μήνυμα του «Μας Αφορά»:
«Αγαπητέ κύριε Πρωθυπουργέ,
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ζητήσω την άμεση παρέμβασή σας για ένα σημαντικό θέμα που αφορά όλους μας, αυτό των προοπτικών και των σημαντικών ωφελημάτων που χάνονται μέσα από τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί και συνεχίζουν να επιβάλλονται από τον περασμένο Αύγουστο μέχρι σήμερα στην αγορά φωτοβολταϊκών και απειλούν την ίδια την βιωσιμότητα του κλάδου.
Σε μια στιγμή κατά την οποία καλούμαστε όλοι να αφήσουμε πίσω λάθη, αστοχίες, κεκτημένα και περιοριστικές αγκυλώσεις και να ξαναβάλουμε την Ελλάδα μας σε δρόμους συλλογικής ανάπτυξης και προόδου, πιστεύουμε ότι ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ να διαφυλάξουμε τις προοπτικές που μας προσφέρει ο ήλιος.
Για τους λόγους αυτούς, σας παρακαλώ να διασφαλίσετε ότι θα αρθεί άμεσα η αναστολή αδειοδότησης νέων έργων φωτοβολταϊκών που ισχύει από τον περασμένο Αύγουστο και ότι θα υπάρξει γενναία αναθεώρηση του εθνικού στόχου για τα φωτοβολταϊκά, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να αξιοποιούμε με την πλέον καθαρή τεχνολογία το εθνικό καύσιμο της χώρας μας, τον ήλιο».
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου