Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ρεκόρ Συμμετοχής από την Ελλάδα στη Διεθνή Έκθεση Δομικών Υλικών και Αρχιτεκτονικής BAU 2015


Με 18 επιχειρήσεις και περισσότερα από 800 τ.μ. κάλυψη αναμένεται να εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στην έκθεση BAU που πραγματοποιείται στο Μόναχο, από 19 μέχρι 24 Ιανουαρίου 2015. 
Οι εταιρείες, οι οποίες πρόκειται να συμμετάσχουν είναι οι: Alumil SA, Aluminco SA, G.Karamanlidis, Intermetal SA, Glasscon SA, PCA, ISOMAT SA., Alchimica SA., Markos Bolaris & Co., Maris Polymers SA, Makedoniki- Panidis SA, Helm Hellas SA, Tetoros H.& Co., Pagouni SA, ACE- HELLAS SA, Domochemical SA, Vertical SA και Vlavianos SA.
Σημειώνεται ότι η BAU, η οποία διεξάγεται κάθε δύο χρόνια, είναι η παγκοσμίως κορυφαία έκθεση στον κλάδο της οικοδομής με 180.000 τ.μ. εκθεσιακή επιφάνεια, 2.000 εκθέτες και 230.000 επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο. Την τελευταία BAU επισκέφθηκαν από την Ελλάδα, 857 επιχειρήσεις του κλάδου.

Η BAU παρουσιάζει καινοτόμες λύσεις σε όλες τις κατηγορίες των δομικών υλικών, αλλά και σε θέματα ενεργειακής τεχνολογίας και εξοικονόμησης ενέργειας κτιρίου.
Οι τρεις κεντρικές θεματικές ενότητες της προσεχούς έκθεσης είναι:
- Intelligent Urbanization
- Buildings & Users και
- Energy - and Resource-Efficiency
Παράλληλα με το εκθεσιακό μέρος, στο πλαίσιο της BAU διεξάγονται ειδικά events, παρουσιάσεις και workshops γύρω από τα σημαντικότερα ζητήματα του κλάδου.
Το προφίλ της έκθεσης και τα οφέλη που αποκομίζουν οι συμμετέχοντες σε αυτή, παρουσιάσθηκαν στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που διοργάνωσε το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο, με κεντρικό ομιλητή τον κ. David Krebs, Exhibition Man ager της BAU.
Εκτός από τον κ. Krebs, στην εκδήλωση μίλησαν παρουσιάζοντας τα οφέλη που έχουν οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στη BAU, ο κ. Στ. Τζιρίτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ISOMAT SA, νέος εκθέτης της BAU 2015 και ο κ. Γιώργος Φουντής, εκπρόσωπος της εταιρίας ALUMIL SA, από τους παλαιότερους εκθέτες.

Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου