Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Τριπλή Διάκριση για τον ΔΕΣΦΑ στα Health & Safety Awards 2014


Τρία πολύ σημαντικά βραβεία απέσπασε ο ΔΕΣΦΑ για επιτεύγματα στους τομείς της Υγείας και της Ασφάλειας στην εργασία, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων "Health & Safety Awards 2014" που διοργανώθηκε στην Αθήνα την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Ο ΔΕΣΦΑ απέσπασε το Χρυσό Βραβείο (GOLD AWARD) στην κατηγορία του Φυσικού Αερίου τόσο για τις υψηλές επιδόσεις των συστημάτων Διαχείρισης της Υγείας & Ασφάλειας που εφαρμόζει, όσο και για τις δράσεις του για την ευαισθητοποίηση και επαγρύπνηση του προσωπικού και την ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων μερών.
Επίσης, ο ΔΕΣΦΑ διακρίθηκε στην κατηγορία της Βελτίωσης της Απόδοσης Συστήματος Υγείας & Ασφάλειας με το βραβείο GOLD AWARD για το σύνολο των καινοτόμων και αποτελεσματικών μέτρων που εφάρμοσε και κατέγραψαν μεγάλη βελτίωση των κύριων δεικτών απόδοσης (KPI’s) Υγείας και Ασφάλειας.
Τέλος στον Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου, απονεμήθηκε το αργυρό βραβείο (SILVER AWARD) στην κατηγορία της Ετοιμότητας σε Καταστάσεις Έκτακτης Ανάγκης για την ολιστική προσέγγιση σε θέματα εντοπισμού, αντιμετώπισης και διαχείρισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου