Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Ο Νέος Έξυπνος Λαμπτήρας LIFX της Sylvania Από την Καυκάς



Την αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα του LIFX της Sylvania, ενός νέου έξυπνου λαμπτήρα υψηλής ενεργειακής απόδοσης ξεκίνησε η εταιρεία Καυκάς, ακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις και τις νέες τεχνολογικές τάσεις.
Πρόκειται για ένα προϊόν υψηλής ενεργειακής απόδοσης και με δυνατότητα λειτουργίας μέσω Wi-fi, που επιτρέπει στον χρήστη να ελέγχει από μακριά τη λειτουργία του μέσω του smartphone του ή οποιασδήποτε συσκευής Android ή iOS. Παράλληλα, ο εν λόγω ηλεκτρικός λαμπτήρας είναι τεχνολογίας LED, είναι πολύ εύκολος στην εγκατάστασή του, ενώ έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, έως και 25 ετών.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Καυκάς, ανταποκρινόμενη στις διεθνείς εξελίξεις, «προσφέρει καινοτόμα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας και ολοκληρωμένες λύσεις, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των ατόμων, εξοικονομώντας παράλληλα ενέργεια και χρήματα».
Επίσης μέσω της δυνατότητας dimming ελέγχου φωτεινότητας και επιλογής από μία παλέτα 16 χρωμάτων, ο λαμπτήρας Lifx, μπορεί να διαμορφώσει τον χρωματισμό ενός χώρου, ανάλογα με τις διαθέσεις του κάθε χρήστη ξεχωριστά, ενώ παράλληλα προσφέρει ασφάλεια μέσω των λειτουργιών που διαθέτει, ώστε να ειδοποιεί για κάθε ενδεχόμενη εισβολή στον χώρο.

Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου