Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Συνεργασία της Rehau με την HyperEnergy στα Φωτοβολταϊκά


Η εταιρεία REHAU ΕΠΕ, θυγατρική εταιρεία του γερμανικού Ομίλου Rehau AG & Co, ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία HYPERENERGY στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και συγκεκριμένα στο κομμάτι των φωτοβολταϊκών.
Η εταιρεία τόνισε σχετικά τα εξής:
«Η REHAU με βάση την μακρόχρονη εμπειρία της σε παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και συστημάτων δημιούργησε το νέο σύστημα Ενεργειακής Άνεσης. Ένα σύστημα που συνδυάζει την άνεση με την εξοικονόμηση ενέργειας μέσω της αποδοτικής τεχνολογίας της Αντλίας Θερμότητας REHAU, των γεωθερμικών συστημάτων και των αποτελεσματικών συστημάτων Ενδοδαπέδιας θέρμανσης / ψύξης ή Θέρμανσης / Ψύξης Οροφής και Επιτοίχιας θέρμανσης / Ψύξης, όλα ελεγχόμενα από έξυπνο σύστημα αυτοματισμού. Επίσης, μπορεί εύκολα να προστεθεί στο συνολικό σύστημα και το πρόγραμμα ηλιακής θερμικής ενέργειας SOLECT για ζεστό νερό χρήσης και για θέρμανση. 
Η ολιστική εφαρμογή του συστήματος το καθιστά μοναδικό ως προς την άνεση και την απόδοση της ενέργειας και επιτρέπει τον βέλτιστο συνδυασμό μεταξύ των στοιχείων με σημαντική ποσότητα ενέργειας και εξοικονόμηση CO2, με το χαμηλότερο κόστος επένδυσης και λειτουργίας και τη μέγιστη άνεση και ασφάλεια για τον πελάτη. Αποκλείονται εκ των προτέρων σφάλματα που οφείλονται σε μη σωστό συντονισμό των μεμονωμένων εξαρτημάτων. Με ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών η REHAU δημιουργεί ένα σύστημα σε επίπεδο σχεδιασμού, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του πελάτη και το συγκεκριμένο οικοδομικό έργο. Επιπλέον, καλύπτονται με επαγγελματικό τρόπο και οι υγειονομικές υπηρεσίες.
Με κοινό γνώμονα την ολοκληρωμένη προσφορά στον πελάτη για την δημιουργία μιας κατοικίας οικολογικής και ενεργειακά αυτόνομης αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την εταιρεία HYPERENERGY, μια εταιρεία με γνώση και ειδίκευση στον τομέα των φωτοβολταϊκών, πλαισιωμένη από έμπειρους μηχανικούς, έτοιμους να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τις γνώσεις τους στον πελάτη».
Πηγή energia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου