Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Με Δώδεκα Συμμετοχές η Ελλάδα στη Διεθνή Έκθεση Ηλιακής Ενέργειας και Φ/Β

Δυναμικό παρόν με δώδεκα συμμετοχές δηλώνει η χώρα μας στο Παγκόσμιο Σημείο Συνάντησης της Βιομηχανίας Ηλιακής Ενέργειας, Intersolar Europe, που θα πραγματοποιηθεί από 19 μέχρι 21 Ιουνίου 2013, στο Μόναχο. Ειδικότερα, από την Ελλάδα θα συμμετέχουν οι εταιρίες: Alumil SA, CALPAK – CICERO HELLAS SA, Egnatia Tel, ELEMKO SA, Elfon Ltd., Inaccess SA, Neuron Energy Solutions G.P., Nobel Solar Innovations, Profildomi, Recom Ltd., SOLE SA και Viosy SA.


Στην έκθεση συμμετέχουν ακόμη 49 χώρες, εκπρόσωποι των οποίων θα συναντηθούν με 65.000 εμπορικούς επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο. Η Intersolar Europe εστιάζει στους τομείς των Φ/Β και της ηλιοθερμίας και έχει καθιερωθεί από την ίδρυση της ως η παγκοσμίως σημαντικότερη κλαδική πλατφόρμα ανάμεσα σε κατασκευαστές, προμηθευτές, χονδρέμπορους και φορείς παροχής υπηρεσιών της ηλιακής ενέργειας. Στο πλαίσιο της Intersolar Europe απονέμεται το βραβείο Intersolar AWARD σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ηλιακής Βιομηχανίας (BSW-Solar), στους τομείς των Φ/Β και της Ηλιοθερμίας. Η έκθεση αριθμεί συνολικά 1.900 εκθέτες.

Η Interolar ξεπερνώντας τα σύνορα της Ευρώπης διοργανώνεται τον Ιούλιο στην Αμερική, το Νοέμβριο στην Ινδία και το Δεκέμβριο στην Κίνα. Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού Solar Promotion GmbH για την Ελλάδα και την Κύπρο, αναφέρει ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης www.intersolar.de για να ενημερωθεί για το πλήρες πρόγραμμα.
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου