Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Διαγωνισμός της ΔΕΗ Ανανεώσιμες για 12μηνη Επιτήρηση Αιολικών και Φωτοβολταϊκών στην Κρήτη


Προκήρυξη διαγωνισμού για την 12μηνη παροχή υπηρεσιών επιτήρησης των αιολικών «Μονή Τοπλού» και «Ξηρολίμνη», καθώς και του φωτοβολταϊκού «Αθερινόλακκος», στη Σητεία Κρήτης, εξέδωσε η ΔΕΗ Ανανεώσιμες. Ο ανώτατος προϋπολογισμός των υπηρεσιών για των υπηρεσιών για των αιολικών και του φωτοβολταϊκού ανέρχεται σε 1.650€ μηνιαίος πλέον ΦΠΑ, ήτοι 19.800€ ετησίως πλέον ΦΠΑ.

Ο ανάδοχος θα πρέπει να απασχολεί υπό την ευθύνη του φυσικό πρόσωπο - Επιτηρητή ο οποίος θα πρέπει να διαθέτει κατ’ ελάχιστον τα εξής τυπικά και ουσιαστικά προσόντα και πιστοποιήσεις:
· Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος ή Μηχανολόγος Μηχανικός (ΑΕΙ) ή
· Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος (ΤΕΙ) με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Ά Τάξης ή άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη της Α΄ ειδικότητας 3ηςΟμάδας (ΠΔ108) (για δικαίωμα χειρισμών στη Μέση Τάση).
Η προσφορά σας θα πρέπει να παραδοθεί στη Γραμματεία Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε. (Καποδιστρίου 3 – 153 43 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) σε σφραγισμένο φάκελο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00, ημερομηνία και ώρα εκπνοής της προθεσμίας υποβολής προσφορών.
Ο φάκελος οποίος θα πρέπει να αναγράφει σε εμφανές σημείο την εξής ένδειξη: Προσφορά τ--- ---------------- --για την Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών υπ’ αριθμόν 0053/15/5100 «Παροχή Υπηρεσιών Επιτήρησης Αιολικών Πάρκων «Μονής Τοπλού» και «Ξηρολίμνης» και Φωτοβολταικών Σταθμών «Αθερινόλακκου» στη Σητεία Κρήτης»
Ο Φάκελος θα περιέχει τους επίσης σφραγισμένους Φακέλους Α(δικαιολογητικά συμμετοχής) και Β(οικονομική προσφορά).
Οι ενδιαφερόμενοι έχουν πρόσβαση στη σχετική Πρόσκληση καθώς και στα παραρτήματα (Τεχνικές Προδιαγραφές, Υποδείγματα, Σχέδιο Σύμβασης) μέσω διαδικτύου www.ppcr.gr.
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου