Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΗ: Τη Συνέχιση της Υφιστάμενης Τιμολόγησης της Αλουμίνιον Μέχρι να Ολοκληρωθούν οι Διαπραγματεύσεις Προτείνει στη Γ.Σ. η Διοίκηση




Τη συνέχιση της τιμολόγησης της ηλεκτρικής ενέργειας για την εταιρεία ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ της ΕΛΛΑΔΟΣ (ΑτΕ) με τον υφιστάμενο τρόπο μέχρι την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων ή της κατ’ άλλο τρόπο επίλυσης της διαφοράς, θα εισηγηθεί η διοίκηση της ΔΕΗ στην επικείμενη Γενική της Συνέλευση στις 7 Δεκεμβρίου.

Αυτό γνωστοποιεί η ΔΕΗ με σημερινή της ανακοίνωση προς τις αρχές του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, η οποία αφορά τη συμμόρφωση με το Ν. 4336/2015 για κατάργηση της έκπτωσης 20% στα Τιμολόγια Υψηλής Τάσης και την έγκριση νέων Τιμολογίων Υψηλής Τάσης, που συναποτελούν το δεύτερο θέμα της Γ.Σ.


Στην ίδια ανακοίνωση, η ΔΕΗ κάνει γνωστή την, συνεπεία των προβλέψεων του Ν. 4336/2015, ανάκληση των από 28.2.2014 και 22.12.2014 αποφάσεων των Έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων των Μετόχων της ΔΕΗ Α.Ε., που αφορούσαν την παροχή εκπτώσεων για καταναλώσεις ηλεκτρικής ενέργειας από την 1.1.2016 και εφεξής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΔΕΗ θα προτείνει στις βιομηχανίες να επανέλθουν τα τιμολόγια στα επίπεδα που αυτά βρίσκονταν πριν την έκπτωση του 20% που εγκρίθηκε προ διετίας με τις παραπάνω αποφάσεις, με μία ελαφρά αύξηση. Σε αυτές τις χρεώσεις θα βασιστούν οι νέες εκπτώσεις όγκου και προφίλ στους πελάτες αυτής της κατηγορίας.


Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου