Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΠΑ: Προχωράει ο Διαγωνισμός με τα Συνεργαζόμενα Συνεργεία για Μετατροπή Οχημάτων σε CNG

 Αναλυτική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε δίκτυο ανεξαρτήτων πιστοποιημένων συνεργείων μετατροπής οχημάτων με συστήματα CNG (συμπιεσμένου φυσικού αερίου) έχει απευθύνει η ΔΕΠΑ. Ο διαγωνισμός, με αντικείμενο τη δημιουργία δικτύου, συνεργαζόμενων με τη ΔΕΠΑ, συνεργείων για τη μετατροπή οχημάτων σε CNG, διενεργήθηκε μέσω της TUV Austria Hellas, ενώ η υποβολή των αιτήσεων ολοκληρώθηκε στις 30 Οκτωβρίου.

Σε αυτά τα συνεργεία θα μπορεί να απευθύνεται ο δυνητικός καταναλωτής για να λαμβάνει κάθε πληροφορία σχετική με τη μετατροπή βενζινοκίνητων ή/και πετρελαιοκίνητων οχημάτων, σε οχήματα που κινούνται με φυσικό αέριο (CNG). Στον διαγωνισμό αναφέρθηκε ο Σύμβουλος Στρατηγικής της ΔΕΠΑ κ. Λουκάς Μαστοράκης, μιλώντας στο πρόσφατο αναπτυξιακό φόρουμ της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας A-ENERGY INVESTMENTS, με θέμα «ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ».
Στα συνεργεία αυτά θα μπορεί επίσης να διενεργεί τις απαραίτητες εργασίες για την μελέτη ή και μετατροπή του οχήματος του, την προμήθεια ειδικού εξοπλισμού με τον οποίο καθίσταται δυνατή η χρησιμοποίηση πεπιεσμένου φυσικού αερίου (CNG) για την κίνηση των οχημάτων, τη ρύθμισή τους, τη συντήρησή τους κλπ., με ενδεχόμενη προοπτική επιδότησης συγκεκριμένων δράσεων σχετικών με το CNG.
Μετά την κατάθεση των φακέλων θα ακολουθήσει έλεγχος και αξιολόγηση τους από αρμόδια επιτροπή και η προτεραιότητα θα δοθεί στους υποψήφιους που καλύπτουν τις περισσότερες από τις προαιρετικές απαιτήσεις. Σημαντικά κριτήρια, είναι επίσης η θέση του συνεργείου, η διαρρύθμιση και η ύπαρξη χώρου στάθμευσης των πελατών.

Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου