Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΡΑΕ: Δημόσια Διαβούλευση για την Τροποποίηση του Εγχειριδίου Εκκαθάρισης του Κώδικα Διαχείρισης του Ελληνικού Συστήματος Ηλεκτρικής Ενέργειας


Σε δημόσια διαβούλευση, έως τις 27 Νοεμβρίου, για την τροποποίηση του Εγχειριδίου Εκκαθάρισης του Κώδικα Διαχείρισης του Ελληνικού Συστήματος Ηλεκτρικής Ενέργειας, προχωρά η ΡΑΕ.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

"Η ΡΑΕ, σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. 392/2015 Απόφασής της για την τροποποίηση του άρθρου 159 «Ημερήσιες Πληρωμές και Χρεώσεις, του του Κώδικα Διαχείρισης του Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΦΕΚ Β’ 103/31.1.2012), θέτει σήμερα σε δημόσια διαβούλευση το Κεφάλαιο 4 «Λεπτομέρειες Εφαρμογής Πρόσθετων Χρεοπιστώσεων» του Εγχειριδίου Εκκαθάρισης του Κώδικα Διαχείρισης Συστήματος. Λήξη της παρούσας Δημόσιας Διαβούλευσης: 27 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 12.00 πμ"

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τις απόψεις τους με ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση elecmarket@rae.gr, αναγράφοντας ως θέμα «Διαβούλευση για το Εγχειρίδιο Εκκαθάρισης ΚΔΣ». Μετά τη λήξη της διαβούλευσης, η ΡΑΕ θα δημοσιοποιήσει τον κατάλογο των συμμετεχόντων καθώς και το περιεχόμενο των επιστολών που υποβλήθηκαν, με εξαίρεση την περίπτωση κατά την οποία ο αποστολέας αιτείται τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων του και/ή των απόψεών του".


Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου