Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Νέο Δ.Σ. Εξέλεξε η Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων


Ακολούθως της εκλογής των νέων μελών του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ) που πραγματοποιήθηκε στις 5/11/2015 και στο πλαίσιο της συγκρότησης του Δ.Σ. σε σώμα που ακολούθησε στις 18/11, στο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν οι :
Πρόεδρος: ο τ. Πρύτανης ΕΜΠ Καθηγητής Ανδρέας Ανδρεόπουλος
Αντιπρόεδρος: ο κος Αλέξανδρος Κατσιάμπουλας, Διευθυντικό Στέλεχος ΤΙΤΑΝ Α.Ε.
Γενικός Γραμματέας: ο κος Δαμιανός Μπούρκας, Αντιπρόεδρος ΕΠΤΑ Α.Ε.
Ταμίας: ο κος Αντώνιος Παπαδάκης, Γενικός Διευθυντής ARVIS SOLAR Ε.Π.Ε
Μεταξύ αυτών εκλέχθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο και άλλα σημαντικά στελέχη ως εντεταλμένοι με συγκεκριμένες αρμοδιότητες, όπως ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου κος Ανδρέας Ευθυμίου, ο κος Ανδρέας Λουκάτος από το χώρο της βιομηχανίας, οι κκ Γεώργιος Λώλος και Νικόλαος Σελλάς από το μελετητικό χώρο και ο κος. Θεόδωρος Ζαρμπουτής από τον ΕΔΣΝΑ.
Η ΕΕΔΣΑ (www.eedsa.gr) ιδρύθηκε το 2000, είναι Εθνικό μέλος της International Solid Waste Association - ISWA και είναι ένας επιστημονικός, μη κερδοσκοπικός Οργανισμός που σήμερα αριθμεί 394 μέλη (327 φυσικά πρόσωπα και 67 φορείς). Τα μέλη της Ε.Ε.Δ.Σ.Α. (Καθηγητές ΑΕΙ/ΤΕΙ, στελέχη Υπουργείων και ΟΤΑ, μελετητές, κατασκευαστικές εταιρίες, Οικολογικές Οργανώσεις κ.α.) καλύπτουν όλο το πεδίο της Διαχείρισης των Στερεών Αποβλήτων. Σκοπός της είναι η προαγωγή της χρήσης αποδεκτών μεθόδων και συστημάτων Δ.Σ.Α. και η καλλιέργεια των σχετικών επιστημονικών μεθόδων και εφαρμογών με απώτερο στόχο τη συμβολή στη βιώσιμη ανάπτυξη, την προστασία της ποιότητας του περιβάλλοντος και την προστασία και εξοικονόμηση φυσικών πόρων και ενέργειας.

Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου