Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Εκδήλωση για τις ΑΠΕ στο 1ο ΣΕΚ και ΕΠΑΣ Κοζάνης


Εκδήλωσε με θέμα«Οι Εξελίξεις της τεχνολογίας στο πεδίο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας - Φωτοβολταΐκά Συστημάτα» θα πραγματοποιηθείτη Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012, από τις 11:45 π.μ. έως τις 14:10 μ.μ., στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ Κοζάνης, στο πλαίσιο τωνδραστηριοτήτων που προγραμματίστηκαν από το 1ο ΣΕΚ, 1ο ΕΠΑ.Λ. και ΕΠΑ.Σ. Κοζάνης με στόχο την εναρμόνιση της παρεχόμενης γνώσης με τα σύγχρονα δεδομένα της επιστήμης.
Το θέμα που θα αναπτυχθεί στην εκδήλωση είναι: «Οι Εξελίξεις της τεχνολογίας στο πεδίο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας - Φωτοβολταΐκά Συστημάτα». Ομιλητές θα είναι οι:
1. κ. Γαύρος Κωνσταντίνος, Δρ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, επίκουρος καθηγητής τμήματος Ηλεκτρολογίας ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας,
2. κ. Στημονιάρης Δημήτριος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, καθηγητής Εφαρμογών τμήματος Ηλεκτρολογίας ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας,
3. κ. Τσιαμήτρος Δημήτριος, Δρ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ Α.Π.Θ., επιστημονικός συνεργάτης τμήματος Ηλεκτρολογίας ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας.
Η εκδήλωση οργανώνεται και συντονίζεται από τον Τομέα Ηλεκτρολόγων του 1ου ΣΕΚ, του 1ου ΕΠΑΛ Κοζάνης και της ΕΠΑΣ Κοζάνης, με έγκριση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κοζάνης. Την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν οι μαθητές της Α΄ τάξης, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές της Β΄και Γ΄ τάξης του τομέα Ηλεκτρολόγων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κοζάνης και οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές της Α΄και Β΄ τάξης του τομέα Ηλεκτρολόγων της ΕΠΑΣ Κοζάνης.
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου