Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ο Πρόεδρος της Schneider Electric στην Ελλάδα Υπεύθυνος για τη ΝΑ Ευρώπη


Ο Marc Pelletier, Πρόεδρος της Schneider Electric στην Ελλάδα, ανέλαβε από την 1η Απριλίου 2012 τη διεύθυνση της Schneider Electric και για τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Πιο συγκεκριμένα, ο M. Pelletier ως South-East Europe Area Director θα είναι υπεύθυνος για τις δραστηριότητες της εταιρείας στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία, την Αλβανία, τη FYROM, το Κόσοβο, τη Σερβία και το Μαυροβούνιο.

Αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα, ο κος M. Pelletier δήλωσε σχετικά: «Η Schneider Electric έχει ως στόχο την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της και ενός ισχυρού αποτυπώματος σε όλες τις χώρες, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας, στην ανάπτυξη ‘έξυπνων’ δικτύων και πόλεων με έμφαση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τις υποδομές και τη βιομηχανία. Η μακροχρόνια παρουσία μας στην ελληνική αγορά αλλά και η πορεία μας στις γειτονικές χώρες, μας βοηθά στην περαιτέρω δυναμική ανάπτυξή μας στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, βοηθώντας τους πελάτες και συνεργάτες μας να αξιοποιήσουν στο μέγιστο την ενέργειά τους».

Ο Marc Pelletier, ξεκίνησε την καριέρα του το 1994 στη Schneider Electric Γερμανίας. Μέχρι σήμερα έχει αναλάβει σημαντικές θέσεις σε αρκετές χώρες όπου δραστηριοποιείται ο Όμιλος. Το 1999 μετακινήθηκε στη Γαλλία και μέσα σε ένα χρόνο, το 2000, ανέλαβε Διευθυντής Πωλήσεων Ανατολικής Γαλλίας. Συνεχίζοντας την καριέρα του δυναμικά, το 2002 ανέλαβε Διευθυντής Marketing στην Αυστρία μέχρι το 2006, όπου τον ίδιο χρόνο διορίστηκε Πρόεδρος της Schneider Electric για το Καζακστάν. Το 2009 ανέλαβε Αντιπρόεδρος της Διεύθυνσης Strategy & Marketing για τη Ρωσία και την Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών (ΚΑΚ). Τον Ιούνιο του 2010, ως επόμενο βήμα στη διεθνή καριέρα του εντός της Schneider Electric, ανέλαβε τα καθήκοντα του Προέδρου της Schneider Electric για την Ελλάδα, απ’ όπου διευθύνει με επιτυχία την τοπική δραστηριότητα της εταιρείας μέχρι και σήμερα.
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου