Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Στην Κοζάνη Αύριο ο Υπουργός ΠΕΚΑ, Ευ. Λιβιεράτος, για Ημερίδα του Οργανισμού Κτηματολογίου και Χαρτογραφήσεων Ελλάδος

Στην Κοζάνη μεταβαίνει αύριο ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ευάγγελος Λιβιεράτος, για να παραστεί σε πανελλήνια ημερίδα του Οργανισμού Κτηματολογίου και Χαρτογραφήσεων Ελλάδος (ΟΚΧΕ) και της Εθνικής Υποδομής Γεωχωρικών Πληροφοριών (ΕΥΓΕΠ) με θέμα «Η ΕΥΓΕΠ και τα Κομβικά Σημεία Επαφής (ΚΟΣΕ)». 

Με την ημερίδα ολοκληρώνεται η Εβδομάδα Χαρτογραφίας που διεξήχθη στην Κοζάνη, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 χρόνια της απελευθέρωσης της πόλης, στην οποία εντάχθηκαν δύο εκθέσεις ιστορικών χαρτών: α) «Επί χάρτου: Δυτικομακεδόνες και Κοζανίτες στην Κεντρική Ευρώπη- Ουγγαρία», με ομιλίες πανεπιστημιακών από την Ελλάδα και την Ουγγαρία και β) «Από τη Μελούνα στην Κοζάνη, 1912». 
Επίσης στο πλαίσιο των εορτασμών εντάχθηκαν και οι εργασίες του 12ου Εθνικού Συνεδρίου Χαρτογραφίας «Χαρτογραφία και Γεωχωρική Πληροφορία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».
Η πανελλήνια ημερίδα της Κοζάνης ολοκληρώνεται με στρογγυλό τραπέζι με τη συμμετοχή του δημάρχου Κοζάνης, του προέδρου της Χαρτογραφικής Επιστημονικής Εταιρείας Ελλάδας και του προέδρου του ΟΚΧΕ.

Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου