Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Συνεργασία Διανομής μεταξύ FRONIUS & ADVARTIA


Η ADVARTIA, στα πλαίσια της δυναμικής της παρουσίας στον τομέα της εμπορίας και διανομής Φ/Β εξοπλισμού, ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Fronius International, κορυφαία εταιρεία στην ανάπτυξη Φ/Β μετατροπέων, για την προμήθεια των προϊόντων Fronius ως εξουσιοδοτημένος διανομέας της σε όλη την Ελληνική επικράτεια.
Το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ποιότητας καθώς επίσης και η καινοτομία ιδεών είναι στην πρώτη γραμμή όλων των δραστηριοτήτων της Fronius. Αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο από τους ισχυρούς μετατροπείς δικτύου που διαθέτει, αλλά και από την πλήρη γκάμα των προϊόντων όσον αφορά την παρακολούθηση Φ/Β εγκαταστάσεων. Η αξιοπιστία της εταιρείας επιβεβαιώνεται, επιπλέον, από τη συνεχή τεχνική υποστήριξη και το Fronius Service Partner Qualification Training που αποτελεί σημαντικό και αναπόσπαστο μέρος της εταιρικής φιλοσοφίας. Οι τεχνολογικές λύσεις που προσφέρει χαρακτηρίζονται από κορυφαία απόδοση και έχουν αναγνωριστεί πολλές φορές με εθνικά και διεθνή βραβεία.


Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά των αντιστροφέων της Fronius είναι το ευφυές σύστημα διαχείρισης Fronius Module Manager που λειτουργεί με επιτυχία κατά 99,9%, το εξελιγμένο σύστημα εξαερισμού, το υψηλής απόδοσης Master Inverter X-Change (MIX) concept που αφορά στην έξυπνη διαχείριση πολλών πανομοιότυπων μονάδων ισχύος σε έναν αντιστροφέα, προσφέροντας μέγιστη απόδοση, ασυναγώνιστη σταθερότητα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, καθώς και το εύκολο σύστημα εγκατάστασης λόγω του διαχωρισμού της μονάδας ισχύος από την περιοχή σύνδεσης. Τέλος, οι αντιστροφείς της Fronius χρησιμοποιούν μετασχηματιστές υψηλής συχνότητας με αυτόματη μεταγωγή τυλίγματος, η οποία εξασφαλίζει τρείς μέγιστες αποδόσεις με αποτέλεσμα την σταθερή απόδοσή τους σε όλο το εύρος της τάσεως εισόδου.
Με τη σύναψη της συγκεκριμένης συμφωνίας με την Fronius, η ADVARTIA αποσκοπεί να παρέχει πρωτοποριακές λύσεις στο δίκτυο των συνεργατών της, εξασφαλίζοντας τη βελτιστοποίηση της ενεργειακής παραγωγής και τη βιωσιμότητα της συνολικής Φ/Β επένδυσης. Εγγυώμενη την άμεση παράδοση και μακροπρόθεσμη διαθεσιμότητα του εξοπλισμού που προσφέρει σε ανταγωνιστικές τιμές, η ADVARTIA εδραιώνει τη θέση της στην εμπορία Φ/Β εξοπλισμού στην ελληνική αγορά.
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου