Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Η Neon Energy Συμμετέχει στην Έκθεση Φωτοβολταϊκών


Η Neon Energy ανακοινώνει τις νέες της φωτοβολταϊκές λύσεις στη φετινή 7η Διεθνή έκθεση « ENERGY PHOTOVOLTAIC– Φωτοβολταϊκά Συστήματα & Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος από την 1 έως και τις 4 Νοεμβρίου 2012.

Η Neon Energy είναι υπερήφανη που θα συμμετέχει ξανά στην έκθεση « ENERGYPHOTOVOLTAIC – Φωτοβολταϊκά Συστήματα & Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας». Είναι η τρίτη χρονιά που συμμετέχει σε αυτή την επιτυχημένη έκθεση, η οποία θεωρείται η καλύτερη έκθεση στο χώρο των φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα.



Με παράδοση σε καινοτόμες αλλά ταυτόχρονα πρακτικές προϊοντικές προσφορές, στην φετινή έκθεση η Neon Energy θα συστήσει τις νέες φωτοβολταϊκές λύσεις της στην Ελληνική αγορά. Επίσης, η εταιρεία θα ανακοινώσει τα σχέδια της για την επιπλέον επέκτασή της στο εξωτερικό και τις ευκαιρίες επένδυσης που θα προσφέρονται σε ενδιαφερόμενους επενδυτές.

Με αυτό τον τρόπο, η Neon Energy συνεχίζει να διευκολύνει τις επενδύσεις σε φωτοβολταϊκά έργα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στην 7η Διεθνή έκθεση « ENERGY PHOTOVOLTAIC – Φωτοβολταϊκά Συστήματα & Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας», η Neon Energy θα χαρεί να συναντήσει και να πληροφορήσει το κοινό των επισκεπτών στο περίπτερό της στην αίθουσα 3, αριθμός περιπτέρου 3Α9-3Β9.
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου