Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Απάντηση της ΜΙΣΕΛΕΝ Σχετικά με τις Καταγγελίες της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ


Η ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΙΣΕΛΕΝ ΑΕΒΕ προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με τις καταγγελίες της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ περί απαλλαγής της εταιρίας από την καταβολή του τέλους ακινήτων:
"Κύριοι,
Πριν από 24 ώρες και μετά την συνέντευξη τύπου που δόθηκε από την ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, το όνομα της εταιρίας ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΙΣΕΛΕΝ ΑΕΒΕ συνδέθηκε με την απαλλαγή ή μη καταβολή του τέλους ακινήτου ΕΕΤΗΔΕ εντός των νομίμων ημερομηνιών και πολλά ελληνικά μέσα ενημέρωσης αναμετέδωσαν τα όσα ελέχθησαν σε αυτή την συνέντευξη τύπου με αποτέλεσμα να δίνεται η εντύπωση ότι η ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΙΣΕΛΕΝ ΑΕΒΕ δεν κατέβαλε το τέλος ακινήτου ή ότι απαλλάχθηκε από αυτό.


Η ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΙΣΕΛΕΝ ΑΕΒΕ με την ανακοίνωση αυτή επιθυμεί να αντικρούσει αυτές τις δυσφημιστικές κατηγορίες και να διαβεβαιώσει ότι η εταιρεία κατέβαλε σύννομα το τέλος ΕΕΤΗΔΕ για το 2011 και αναμένει να λάβει από την ΔΕΗ το αντίστοιχο τέλος για το 2012. Όλα τα σχετικά παραστατικά σχετικά με την πληρωμή του τέλους από την εταιρία μας βρίσκονται στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.
Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για τη μη σύννομη/ανακριβή καταγγελία περί απαλλαγής της εταιρείας μας από την καταβολή του αναλογούντος τέλους ακινήτων στη ΔΕΗ.
Η εν λόγω δυσφημιστικού περιεχομένου δημοσίευση, είναι πλήρως ανακριβής και αναληθής και ζητούμε την άμεση διαγραφή και διόρθωση της από όλα τα μέσα ενημέρωσης έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου καθώς προσβάλλει κατάφωρα το κύρος και τη φήμη της εταιρείας μας καθώς και την διάψευση της από μέρους της ΓΕΝΟΠ.
Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματος της εταιρείας, για την αποκατάσταση του κύρους και της φήμης της, που έχουν πληγεί σοβαρά με την ως άνω αδικαιολόγητη και μη σύννομη καταγγελία,
Για την ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΙΣΕΛΕΝ ΑΕΒΕ"΄

Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου