Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Διευκρινίσεις από ΕΠΑ Θεσσαλονίκης για την Παραλαβή Εγγράφων


Η Ε.Π.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. σας ενημερώνει ότι σε εφαρμογή του ΦΕΚ 2654/09-11-2011 με θέμα την «Ρύθμιση θεμάτων σχετικά με την λειτουργία των σταθερών εστιών καύσης για την θέρμανση κτιρίων και νερού», από την Δευτέρα 5η Μαρτίου 2012 δεν θα παραλαμβάνονται από την ΕΠΑ Θεσσαλονίκης ΑΕ έγγραφα τα οποία:
  • δεν υπογράφονται από Αδειούχους Συντηρητές ή Διπλωματούχους Μηχανικούς ή Πτυχιούχους Μηχανικούς σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία
  • δεν πληρούν τα όσα ορίζονται στο άρθρο 5 παράγραφος 4 όπου αναφέρονται σημαντικές ρυθμίσεις που σχετίζονται με την μορφή των φύλλων ελέγχων καυσαερίων και τη θεώρηση αυτών από αρμόδιους φορείς.
Ειδικά για το θέμα της θεώρησης των φύλλων συντήρησης:
  • Για τους αδειούχους συντηρητές αερίων καυσίμων τα μπλοκ με τα φύλλα συντήρησης θα σφραγίζονται από το επαγγελματικό τους σωματείο το οποίο και θα τηρεί πλήρες αρχείο για τα διανεμόμενα φύλλα συντήρησης.
  • Εναλλακτικά μπλοκ με φύλλα συντήρησης που δεν προέρχονται από το επαγγελματικό σωματείο θα πρέπει να σφραγίζονται και να θεωρούνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες της περιφερειακής αυτοδιοίκησης. Αρμόδια υπηρεσία για την Θεσσαλονίκη είναι η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού, Μοναστηρίου 12, 4ος όροφος
  • Ειδικά για τους Διπλωματούχους Μηχανικούς ή Πτυχιούχους Μηχανικούς για την θεώρηση των φύλλων συντήρησης θα πρέπει να απευθύνονται στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού.

Το ΦΕΚ βρίσκεται διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της εταιρίας μαςwww.epathessaloniki.gr στο πεδίο των ελέγχων εσωτερικών εγκαταστάσεων για κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να το εκτυπώσει.
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου