Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

To inSolar, η Πλατφόρμα Φ/Β Πάρκων της inAccess, Ξεπέρασε τα 200ΜWp Εγκατεστημένης Ισχύος


Η inAccess Networks ανακοινώνει σήμερα στα πλαίσια της έναρξης της Ecotec 2012, πως η πλατφόρμα κεντρικής διαχείρισης και ελέγχου φωτοβολταϊκών πάρκων inSolar έχει εγκατασταθεί με επιτυχία και διαχειρίζεται περισσότερα από 180 φωτοβολταϊκά πάρκα συνολικής ισχύος άνω των 200 MWp στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Βουλγαρία.

Το inSolar είναι μια ολοκληρωμένη λύση για την κεντρική διαχείριση γεωγραφικά κατανεμημένων Φ/Β εγκαταστάσεων. Παρέχει άµεση παρακολούθηση της απόδοσης με βάση το πρότυπο IEC61724 και ακριβή αναγνώριση σφαλµάτων. Εγγυάται την οµαλή λειτουργία του πάρκου και μεγιστοποιεί την παραγωγή.

Το inSolar παρακολουθεί συνεχώς τον εξοπλισμό του πάρκου για την αναγνώριση σφαλμάτων λειτουργίας ή μειωμένης απόδοσης. Παρέχει σε πραγματικό χρόνο ασφαλή συλλογή και καταγραφή στατιστικών στοιχείων, καθώς και δημιουργία αναφορών σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη απευθείας είτε στον υπολογιστή του μέσω web browsers και e-mails είτε στο κινητό τηλέφωνο μέσω SMS και του inSolar Mobile App (διαθέσιμο στο Apple Store και στο Android Market).

Μέχρι το τέλος του 2012, ακολουθούν έργα πάνω από 200 MW για το inSolar σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική.
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου