Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Μπαίνει και η Forthnet στην... Πρίζα

Μία νέα τάση που επικρατεί στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, και σιγά σιγά αρχίζει να εφαρμόζεται και στη χώρα μας, είναι οι συνεργασίες μεταξύ των εταιρειών τηλεπικοινωνιών και ηλεκτρικού ρεύματος, προσφέροντας συνδυαστικά πακέτα ηλεκτρικής ενέργειας, τηλεφωνίας, internet και συνδρομητικής τηλεόρασης.
Οι ανταγωνιστές της ΔΕΗ στον τομέα της αγοράς λιανικής προσπαθούν να αξιοποιήσουν τα δίκτυα πωλήσεων των εταιρειών τηλεπικοινωνίας. Οι καταναλωτές οι οποίοι απευθύνονται σε εναλλακτικό πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος διαρκώς αυξάνονται, και οι συνέργειες με τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών δημιουργούν νέες ευκαιρίες.
Ηδη έχουν ανακοινωθεί συμφωνίες της Protergia, του ομίλου Μυτιληναίος με την Cosmote (και τα καταστήματα Γερμανός) και της ΗΡΩΝ (του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ) με τη Wind.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πολύ σύντομα θα υπάρχει άλλη μία ανακοίνωση τέτοιας συνεργασίας, αφού η Forthnet βρίσκεται στο τελικό στάδιο συζητήσεων για την υπογραφή συμφωνίας με μεγάλη εταιρεία του κλάδου της ενέργειας.
Πηγή euro2day.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου