Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Κωτσόβολος: Ανακύκλωση 500.000 Ηλεκτρικών Συσκευών


Η Κωτσόβολος συμπληρώνει φέτος τον πέμπτο χρόνο ύπαρξης του προγράμματος «Πράσινη Πρωτοβουλία»και το γιορτάζει, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες αγορών στους καταναλωτές.

Το πρόγραμμα «Πράσινη Πρωτοβουλία»εγκαινιάστηκε τον Απρίλιο του 2008,όταν η Κωτσόβολος ήταν η πρώτη εταιρεία στον κλάδο της, η οποία ξεκίνησε το πρόγραμμα ανακύκλωσης παλαιών και ενεργοβόρων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε διάστημα πέντε ετών και με την πολύτιμη συμβολή και ουσιαστική συμμετοχή του καταναλωτικού κοινού,κατάφερε να ανακυκλώσει μέχρι σήμερα 500.000 ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές,που αν τις ενώσουμε, φτάνουμε μέχρι και το διάστημα(*)!


Βασικοί στόχοι για την υλοποίηση και την έναρξη ενός προγράμματος σαν την «Πράσινη Πρωτοβουλία», αποτέλεσαν όχι μόνο η προστασία του περιβάλλοντος και η διάχυση της φιλοσοφίας της ανακύκλωσης, αλλά και η μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης των συσκευών προκειμένου να ωφεληθεί οικονομικά ο Έλληνας καταναλωτής, μειώνοντας τα πάγια έξοδα του ηλεκτρικού ρεύματος.

Η Κωτσόβολος, με αφορμή την επέτειο των πέντε χρόνων του προγράμματος «Πράσινη Πρωτοβουλία» και με στόχο να ευχαριστήσει όλους τους καταναλωτές οι οποίοι συνέβαλαν ουσιαστικά στην προσπάθεια ανακύκλωσης 500.000 συσκευών,προσφέρει από τις 20-25/05 σε όλα της τα καταστήματα μία μοναδική προσφορά.
Πιο συγκεκριμένα, με κάθε αγορά λευκής συσκευής, κλιματιστικού inverter και ηλιακού θερμοσίφωνα, παρέχεται στον καταναλωτή μίαδωρο κάρτα αξίας 100 ευρώ για χιλιάδες επιλογές αγορών, 24 άτοκες δόσεις, ενώ πέντε τυχεροί θα κερδίσουν την αξία των αγορών τους.Η δωροκάρτα αφορά σε αγορές μέσω προπληρωμένων καρτών Mastercard, που μπορούν να πραγματοποιηθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα δέχεται τις συγκεκριμένες κάρτες.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πώς μπορείτε να ανακυκλώσετε τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές σας συσκευές μέσα από τα καταστήματα της Κωτσόβολος, μπορείτε να επισκεφθείτε οποιοδήποτε κατάστημα ή να αναζητήσετε πληροφορίες στο www.kotsovolos.gr.

Με αφορμή την επέτειο των πέντε χρόνων της «Πράσινης Πρωτοβουλίας», ο κ.Κώστας Στράτης, εμπορικός διευθυντής της Dixons South-East Europe,δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την εξέλιξη και την πορεία της «Πράσινης Πρωτοβουλίας», καθώς με την πολύτιμη συμβολή του κόσμου έχουμε ανακυκλώσει συνολικά από τον Απρίλιο του 2008 μέχρι και σήμερα 500.000 ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Το πρόγραμμα έχει αγκαλιαστεί θερμά από τους καταναλωτές και επειδή θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για όλη αυτή τους την προσπάθεια, προσφέρουμε μοναδικές ευκαιρίες αγορών την εβδομάδα 20-25/05. Καλούμε λοιπόν όλους τους καταναλωτές να έρθουν στα καταστήματά μας σε όλη την Ελλάδα, να ανακυκλώσουν τυχόν παλαιές συσκευές που έχουν και να κερδίσουν πλούσια δώρα. Ας συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος ανακυκλώνοντας ακόμα περισσότερες συσκευές»!

*Αν λάβουμε υπόψη ότι κάθε συσκευή έχει κατά μέσο όρο 60 εκατοστά ύψος και πολλαπλασιάσουμε το νούμερο αυτό με 500.000 ανακυκλωμένες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, τότε το αποτέλεσμα συνάδει με υψόμετρο 300.000 μέτρων.
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου