Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Διαμαρτυρία από τον Σύνδεσμο Πωλητών Πετρελαιοειδών Ηρακλείου για τις Αυξήσεις στα Καύσιμα


Ο Σύνδεσμος Πωλητών Πετρελαιοειδών Ν. Ηρακλείου διαμαρτύρεται έντονα για τις απανωτές αυξήσεις που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στις τιμές των καυσίμων.
“Εν όψει της καλοκαιρινής και τουριστικής περιόδου, η οποία κρίνεται σημαντική ως πηγή εσόδων για την οικονομία της χώρας μας δεδομένης και της οικονομικής συγκυρίας που διανύουμε, διαπιστώνεται αδικαιολόγητη αύξηση των τιμών των καυσίμων καθημερινά στα τιμολόγια μας.


Οι πολίτες της χώρας μας αλλά και το τουριστικό κοινό δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην σημαντική αυτή οικονομική επιβάρυνση που προκύπτει από τις αυξήσεις.
Οι πρατηριούχοι με τη σειρά τους υφίστανται και αυτοί τις αρνητικές συνέπειες των αυξήσεων, καθώς χωρίς καν να ευθύνονται υπόκεινται σε παράπονα και διαμαρτυρίες από τους καταναλωτές καθημερινά.
Οι πωλήσεις μειώνονται, τα πρατήρια αδυνατούν να επιβιώσουν και όλα αυτά συνεπάγονται και τη μείωση των εσόδων του Δημοσίου.

Ζητούμε επιτακτικά την μείωση των Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης στα καύσιμα και την άρση επιβολής ΦΠΑ επί των ΕΦΚ, μέτρο το οποίο θα ανακουφίσει την τσέπη του καταναλωτή”.
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου