Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Επισκέψεις Σταύρου Καλαφάτη σε Θεσσαλία και Κεντρική Μακεδονία με Αντικείμενο την Λαθροϋλοτομία

Ο Υπουργός Αναπληρωτής ΠΕΚΑ Σταύρος Καλαφάτης πραγματοποιεί τις επόμενες ημέρες επισκέψεις σε νομούς της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να πραγματοποιηθούν επιτόπου συσκέψεις με υπηρεσιακούς παράγοντες και αρμόδιους φορείς για θέματα αρμοδιότητας του ΥΠΕΚΑ.
 
Σχετικά με το θέμα ο Υπουργός Αναπληρωτής ΠΕΚΑ Σταύρος Καλαφάτης δήλωσε:
 
«Στο ΥΠΕΚΑ προσπαθούμε με τις νομοθετικές μας πρωτοβουλίες, με τις διοικητικές μας αρμοδιότητες και το συντονισμό όλων των συναρμόδιων υπηρεσιών, να δίνουμε λύσεις σε πραγματικά προβλήματα των πολιτών και του περιβάλλοντος. Η επιτόπου ενασχόληση με συγκεκριμένα ζητήματα ωφελεί την Πολιτεία, όσον αφορά την αποτελεσματικότητα του κρατικού μηχανισμού. Μας δίνει όμως και μία επιπλέον δυνατότητα: να ακούσουμε από κοντά τις απόψεις φορέων και ειδικών, με γνώση των τοπικών προβλημάτων κάθε περιοχής. Επομένως, ωφελεί και τους πολίτες. Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί τις επόμενες εβδομάδες και μήνες σε όλη τη χώρα.»
 
Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν οι εξής συσκέψεις υπό τον Υπουργό Αναπληρωτή ΠΕΚΑ:
  • Στη Λάρισα, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013, στις 09:30, σε σύσκεψη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, με θέμα τη λαθροϋλοτομία, παρουσία του Ειδικού Γραμματέα Δασών Γιώργου Αμοργιανιώτη και της Γενικής Γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Καλλιόπης Γερακούδη. Στη σύσκεψη θα συζητηθεί και η αποτίμηση των μέτρων δασοπροστασίας της αντιπυρικής περιόδου 2013.
  • Στην Κατερίνη, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013, στις 13:00, σε σύσκεψη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, για ζητήματα του νομού Πιερίας όπως η λαθροϋλοτομία και χωροταξικά θέματα, παρουσία του Ειδικού Γραμματέα Δασών Γιώργου Αμοργιανιώτη και του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αθανάσιου Καρούντζου.
  • Στις Σέρρες, τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013, στις 13:00, σε σύσκεψη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, για ζητήματα του νομού Σερρών όπως η λαθροϋλοτομία, η διαχείριση υδάτων και πολεοδομικά θέματα, παρουσία του Ειδικού Γραμματέα Δασών Γιώργου Αμοργιανιώτη, του Ειδικού Γραμματέα Υδάτων Κώστα Τριάντη και του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αθανάσιου Καρούντζου. 
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου