Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΜΚΟ «Ιωάννης Καποδίστριας»: Συνέδριο για την Εθνική Στρατηγική για τις ΑΠΕ

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ιωάννης Καποδίστριας», μέλος του δικτύου «Youth for Europe», λαμβάνει μέρος στο πολυσυνέδριο «Capital & Vision», το οποίο στοχεύει να συνενώσει το όραμα του επιχειρείν με το όραμα της κοινωνικής βελτίωσης, μέσω της ένταξης, κινητοποίησης και συμμετοχής φορέων, μη-κυβερνητικών οργανώσεων, επιχειρήσεων, καθώς και αντιπροσωπευτικών παραγωγικών δυνάμεων της χώρας.

Υπό το πρίσμα αυτού του στόχου, ο φορέας διοργανώνει συνέδριο με θεματική ενότητα την «Εθνική Στρατηγική για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και τη Πορεία προς το 2020». Η εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου ημέρα Δευτέρα του 2013 και ώρα 13:30 – 15:30, στην Αίθουσα Ερατώ – Β στο ξενοδοχείο Hilton Athens.
Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας παρακαλείσθε όπως κατεβάσατε από τον σύνδεσμο http://www.ioanniskapodistrias.org.gr/akademaika-programmata/eidikes-summetokhes/ τις αιτήσεις συμμετοχής και όπως αποστείλατε αυτές συμπληρωμένες στο e-mail του οργανισμούioaniskapodistrias@yahoo.com.
Το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου πρόκειται να ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες και η είσοδος θα είναι ανοιχτή στο κοινό.  Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής.
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου