Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Η ΕΚΟ Φορτίζει το i MiEV στην Επέτειο των 2.501 Χρόνων από τη Μάχη του Μαραθώνα



Η ΕΚΟ επίσημος υποστηρικτής του Κλασσικού Μαραθωνίου Αθηνών και το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Mitsubishi, το iMiEV, θα είναι από τους “πρωταγωνιστές” στον εορτασμό της επετείου των 2.501 χρόνων από τη Μάχη του Μαραθώνα, κατά τη διάρκεια του 29ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011.

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο iMiEV, που αποτελεί την αιχμή του δόρατος τηςMitsubishi Motors Corporation ( MMC),θα διανύσει μαζί με 8.500 αθλητές από 84 χώρες, τα 42.195 μέτρα του Μαραθωνίου, αφού πρώτα εφοδιαστεί σε έναν από τους τρεις σταθμούς ανεφοδιασμού ηλεκτρικών οχημάτων της ΕΚΟ.

H EKO οδηγεί τις εξελίξεις στην ελληνική αγορά καυσίμων για περισσότερο από 40 χρόνια κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Έλληνα καταναλωτή με τα καινοτόμα προϊόντα και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της. Η ΕΚΟ παραμένει πιστή στην πολύχρονη δέσμευσή της για προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και αξιοποιώντας την τεχνογνωσία του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, εξασφάλισε μια ακόμη πρωτιά στην Ελληνική αγορά, πρωτοπορώντας στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης.
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου