Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Δεκαετής Εγγύηση για τα Φωτοβολταϊκά της IBC SOLAR


Από την 1η Οκτωβρίου 2011, η IBC SOLAR, ειδική στα φωτοβολταϊκά συστήματα, προσφέρει 10ετή εγγύηση προϊόντος για όλα τα πλαίσια των σειρών IBC MonoSol και IBC PolySol. Οι νέοι όροι εγγύησης συμπληρώνουν τη γραμμική εγγύηση που ισχύει και για τις δύο σειρές πλαισίων από την 1η Ιανουαρίου.
Με την επέκταση της προϊοντικής εγγύησης, η IBC SOLAR προσφέρει στους πελάτες της περισσότερη ασφάλεια. Εάν τα πλαίσια από τις σειρές IBC MonoSol και IBC PolySol παρουσιάσουν κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα ή σφάλμα των υλικών κατασκευής, παρακωλύοντας τη λειτουργία των πλαισίων, η διάρκεια εγγύησης προϊόντος καλύπτει πλέον τους πελάτες της IBC SOLAR για διπλάσιο χρόνο.
Επιπλέον της 10ετούς προϊοντικής εγγύησης, οι ιδιοκτήτες των φωτοβολταϊκών συστημάτων επωφελούνται επίσης από τη γραμμική εγγύηση ισχύος της IBC SOLAR που δηλώνει ότι τα πλαίσια IBC PolySol και MonoSol επιτυγχάνουν το 100% της κατώτατης ισχύος που δηλώνεται στα τεχνικά τους φυλλάδια. Η 25ετής γραμμική εγγύηση ισχύος διασφαλίζει ότι η ετήσια μείωση ισχύος των πλαισίων δε θα ξεπερνά το 0,8%. Συνεπώς, τα πλαίσια θα αποδώσουν το λιγότερο 80% της δηλωθείσης ισχύος μετά από 25 χρόνια λειτουργίας.
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου