Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Συνεργασία PVMAINT-Karcher στην Συντήρηση Φωτοβολταϊκών

Συνεχίζοντας την ιδιαίτερα πετυχημένη πορεία της στην αγορά των φωτοβολταϊκών συστημάτων, η PVMAINT σύναψε στρατηγική συνεργασία με την Kärcher Premier Center για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών φωτοβολταϊκών πάνελ σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Η  Kärcher αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε επαγγελματικά και οικιακά συστήματα καθαρισμού παγκοσμίως, διαθέτοντας πλήρη γκάμα, πρωτοποριακά και υψηλής ποιότητας συστήματα καθαρισμού.

Η  PV MAINT  ENERGY SERVICES δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης φωτοβολταϊκών σταθμών πανελλαδικά, έχοντας ήδη στο χαρτοφυλάκιο της 140 φωτοβολταϊκούς σταθμούς.
Η PVMAINT με την χρήση των μηχανημάτων της Kärcher, παρέχει πλέον τις καλύτερες και πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες στην αγορά για τον άρτιο καθαρισμό των φ/β πάνελ.
Υπολογίζεται ότι η κατακάθιση σκόνης στην επιφάνεια των φ/β πάνελ, εκτός από τη μείωση της μακροζωίας του εξοπλισμού, ευθύνεται για ετήσια μείωση της παραγωγής του φ/β πάρκου (κατά συνέπεια διαφυγόντα κέρδη) της τάξεως έως και 15%. Για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης του φ/β πάρκου, συνίστανταινα γίνεται καθαρισμό και πλύσιμο των φ/β πάνελ τουλάχιστον δύο με τρεις φορές το χρόνο.
Στη διάρκεια δε του καθαρισμού, η PVMAINT δύναται να προσφέρει και υπηρεσίες που αποσκοπούν στην φροντίδα του συνόλου του φ/β συστήματος , όπως :
1. Έλεγχος απόδοσης φ/β πλαισίων με την μέθοδο της Θερμομέτρησης και αναφορά προς τον κατασκευαστή για ελαττωματικές κυψέλες ή οτιδήποτε άλλο διαπιστωθεί
2. Συντήρηση & έλεγχος μεταλλικών ικριωμάτων βάσεων στήριξης π.χ. κατά της διατρητικής διάβρωσης.
3. Απομάκρυνση φυτικής βλάστησης.

Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου