Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Άδεια Εμπορίας Ηλεκτρικής Ενέργειας από τη ΡΑΕ για την Rosevelt Ltd



Η Royal Projects κοινοποιεί την έκδοση άδειας εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειαςτης μητρικής της εταιρείας Rosevelt Ltd, με απόφαση ΡΑΕ υπ’αριθμ. 1290/2011. 
Η Royal Projects, παρέχει υπηρεσίες με απόλυτη υπευθυνότητα και αξιοπιστιά στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Υπηρεσίες που αφορούν την πλήρη ανάπτυξη Φωτοβολταϊκών Πάρκων, την ανάπτυξη και αδειοδότηση Αιολικών, την Εξοικονόμηση Ενέργειας, τα Αναπτυξιακά Προγράμματα, τον τεχνικό έλεγχο και την αξιολόγηση έργων ΑΠΕ αλλά και την Ανάπτυξη Συστημάτων Ποιότητας κατά ISO.
Η Royal Projects για την ελληνική αγορά έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία με την μελετιτική εταιρεία μηχανολόγων μηχανικών Padev Ltd, η οποία είναι μία από τις 30 εταιρείες στην Eυρώπη που είναι διαπιστευμένη για μετρήσεις αιολικού δυναμικού κατά ISO 17025. Πελάτες της είναι η FOSTER WHEELER HELLAS S.A., η ACCIONA ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε., η AMERESCO Α.Ε. κ.α.
Η Rosevelt Ltd, η μητρική εταιρεία της Royal Projects, έχει υπογράψει συμφωνία αξιολόγησης όλων των εγκαταστάσεων που παραδίδει με την TUV Austria Hellas, παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο διαπιστευμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον επενδυτή.
Πρόσφατα υπεγράφει συμφωνία εμπορικής συνεργασίας και εκπροσώπησης μεταξύ της Royal Projects και της YANGDEN SOLAR για την Ελλάδα, τη Κύπρο και τη Τουρκία. Η YANDEN SOLAR είναι μία από τις μεγαλύτερες κινέζικες εταιρείες παραγωγής φωτοβολταϊκών panel και είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Γαλλίας. Τα γραφεία της Yangden στην Ευρώπη βρίσκονται στη Φρανκφούρτη, στη Γερμανία.

Τα γραφεία της Royal Projects στην Ελλάδα είναι στο Μαρούσι, στη Λεωφ. Κηφισίας 166Α, 15126. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 7279030, fax: 210 7279200, facebook.com/royalprojects, info@royalprojects.gr , www.royalprojects.gr .
Πηγή energia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου